torstai 29. kesäkuuta 2017

Rallya ja kuulumisia

Armas Kesämies
Maanantai lopulta koitti kaiken kaikkiaan parempana, niin kuin toivoinkin. Ainon leikkaushaava on pysynyt siistinä. Äitni teki Ainolle parannetun version haavahaalarista eikä kauluria ole tarvinnut käyttää ollenkaan. Aino syö hyvin, liikkuu, haukkuu, mutta oletetut jälkipoltot ja maitoa täynnä olevat nisät saavat sen välillä levottomaksi ja piipittäväksi. Silloin auttaa kevyt hieronta ja rentouttava sively. Muuten Aino on viihtynyt tiukasti sohvan nurkassa lepäillen.

Näyttelyn jälkihommien eli ylijääneiden palkintojen palautuksen ja noutamatta jääneiden palkintojen selvittelyn lisäksi meillä oli ohjelmassa odotettu rallytreeni Armaksen kanssa. Voi sitä riemua, kun Armas huomasi minun pukeutuvan treeniliiviin. Edellisen kerran olemme ehtineet kunnolla treenata toissa viikolla.

Tiina oli tehnyt meille mukavan sujuvan radan, jonka toivottavasti osasin askarrella kuvaan suurinpiirtein oikein. 


Nämä olivat Armaksen kolmannet rallytreenit ja sain onneksi pienen pätkän videota suorituksestamme. Valitettavasti puhelimessa ei riittänyt virta koko suorituksen kuvaamiseen. Itselläni on suorituksen kriteerit korkealla, joten kovasti on vielä treenattavaa ja viilattavaa, mutta tekee hyvää nähdä omaa suorittamista jo tässä vaiheessa kuvattuna, ennen kuin ehdin Armaksenkin kanssa opetella erilaisia maneereja. Teimme saman radan kahdesti ja tällä kuvatulla kerralla jo hieman keskittyminen rakoilee molemmilla. Kummasti vieläkin alkaa jännittämään kun tietää suorituksen kuvattavan. Miten sitä sitten mahtaakaan jännittää kokeessa..



Nro3, eli koira eteen ja oikealta sivulle oli ensimmäinen haasta, koska Armas ei ole vielä ymmärtänyt miksi ja miten voisi olla muuallakin kuin sivullani. Tätä pitää nyt oikeasti treenata sheippaamalla.

Nro 4 oli kompa, mihin meinasin heti langeta eikä tuntunut oikeakaan heti löytyvän

Nro 12 oli "juosten" seuraamista ja siinä Armaksen eteneminen oli lähinnä loikkimistä ja minun sellaista hassua paikoillaan juoksentelu. Nämä kaksi kun yhdistää niin..no, katsokaa videolta.

Heinäkuun ajan treeniryhmä on virallisesti tauolla, mutta eiköhän tässä keksitä jotain muuta siihen tilalle. Ainokin toivottavasti pääsee taas treenihommiin kunhan saadaan tikit pois. Saa sekin sitten muuta ajateltavaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.