sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Kevein mielin kevääseen



Viimeksi kirjoittelin muutoksista joita odotin tulevaksi. Nyt kun viimein sain paikallisen kerhon sihteerin mapin järjestykseen ja painettua sen kiinni, voin kertoa että mieli on keveä. Tarkoituksena oli heittää mappi uuden sihteerin portaille ja kaasuttaa mielipuolisesti nauraen pois paikalta, mutta irtaantuminen  noista hommista näyttää tapahtuvan pienin askelin uutta auttaen. Viime torstaina oli ensimmäinen koirakokous tälle vuodelle, mutta se ei tapahtunut omien koirien kustannuksella, eli yksi osa tavoitetta saavutettu. Oli mukava päästä jo miettimään kesän näyttelyä ja sen palkintoja, vaikka puuhakkain aika sen suhteen onkin vasta edessä.

Yksi asia kaiken muutoksen keskellä on varmaan: tekeminen ei lopu. Ikinä. Käyttökoirien aktivistin hommien tilalle tuli opiskelujutut. Niiden iänikuisten yliopisto-opintojen lisäksi opiskelen nyt myös sosionomiksi amk:ssa Kemissä. Kävin syksyllä pääsykokeissa kokeilemassa ilman odotuksia ja sain koulupaikan. Kemissä ei onneksi tarvitse käydä kuin muutamana päivänä kuussa kuluttamssa koulun penkkejä. Motivaatio on korkealla ja samalla sain uutta intoa tahkota vanhojakin opintoja, joita ei paljoa olisi edes jäljellä. Nyt kun on suunta viimein selvillä, ja kaikki opinnot tukevat toisiaan, niin voisin pikkuhiljaa luopua ikuisesta opiskeluoikeudesta yliopistossa.. 

Koirille kuuluu paljon ja pääasiassa kivaa. Pulmu on ollut hyvin dramaattisesti valeraskautettu ja Aino ei siitä paljoa ole jäänyt huonommaksi. Armas on oma energinen itsensä, ja on yrittänyt olla narttujen välisissä suhteissa auttavana ja häiritsevänä tekijänä. Onneksi valeraskusbuumi näyttää jo hellittävän ja eri huoneisiin pesänsä tehneet nartut jo leikkivätkin ulkona keskenään. Nuppu tulee kuulema perässä valeraskautensa kanssa, ja kohta jo varmaan marssiikin pitkin asuntoa vinkuva hirvipötkylä suussaan tyytymättömästi huokaillen.

Tämän kevään treenikuviot meillä on mukavasti. Armaksella on agilityryhmässä paikka ja Ainolla sekä Pulmulla omat ryhmäpaikkansa rally-tokossa. Kursseillekin olen kerennyt ja niitä on mukavasti vielä tulossakin tässä kevättalven aikana. Ensimmäinen näyttelykin on ihan pian ja ollaan jopa treenattu.  Nyt tuntuu harrastaminen kivalta. Miään varsinaisia tulostavoitteita en tällä vuodelle asettanut, vaan tehdään ja mennään sen mukaan mikä tuntuu hyvältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.