perjantai 28. elokuuta 2020

Pumipäivillä Kuralassa 14.-16.8.2020

Kesä ei ihan ole ollut sellainen kuin olisin toivonut tapahtumien osalta, mutta onneksi odotetuin tapahtuma toteutui ja pääsimme osallistumaan Pumipäiville. Tällä kertaa mukaan lähti vain Pulmu ja olikin mukava päästä keskittymään yhteen koiraan ihan kunnolla. Pulmu on sosiaalinen ja suhteellisen huomaamaton hiljaa ollessaan, joten sen kanssa on helppo olla ja välillä keskittyä myös ihmisten kanssa seurusteluun. Siitä millainen Pulmu on äänekkäänä ja huomion itselleen ottavana ei nyt tässä mainita mitään.. 


Tällä kertaa koulutin itse vain yhden ryhmän päivässä Pumien Perustaitoja, jotta pääsin myös Pulmun kanssa puuhailemaan. Olin valinnut tutut ja turvalliset jutut eli nose, agilityn ja rally-tokon. Ensi vuonna voisimme kokeilla sitten hakua ja fh-jälkeä. Agilityssä oli tarkoitus saada uutta agi-intoa minulle ja Pulmua vähän herätellä lajiin. Sehän ei ole vielä treenannut putkea enempää. Rallyssa Mirjami oli tehnyt kivat treenit meille ja sain huomata, että hieman väsynyt koira ei tee vitosen palkkalla töitä. Onneksi ystävän taskusta löytyi se kympin palkka. Nosessa Pulmu oli jo pidemmällä kuin olisin osannut vielä odottaa ja olin yhtä hymyä koko lauantain. Nosekouluttajalla olisi ollut kovasti lisää tarjottavaa, mutta vielä olimme vasta purkkiradan tasolla. Jospa ensi vuonna pääsisin kokeilemaan myös ilmassa roikkuvaa fetapurkkirataa koirieni kanssa. Ideoita tuli kovasti kaikissa kolmessa lajissa ja sitä kaivattua treeni-intoa. 





En kauheasti kehtaa kehua tapahtumaa, jota olen itse ollut mukana järjestämässä muiden kanssa, mutta voin todeta että mistään hinnasta en halua jättää Pumipäiviä myöskään ensi vuonna väliin. Sää taas suosi ollen pahimmillaan + 27 astetta ja ruokakin oli hyvää sekä Kartanon puolesta että yhteisessä illanvietossa. Treeniä, pumi-ihmisiä ja pumeja, voiko mitään muuta kesäviikonlopulta toivoa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.