torstai 30. huhtikuuta 2015

Äitien ja tyttärien laatuaikaa

Sillä aikaa kun Armas oli isäntänsä kanssa 10 km hikilenkillä, pakkasin autooni itseni lisäksi kaksi äitiä, yhden Ainon ja Usvan. Nuppu pääsi pitkästä aikaa juoksemaan vapaana. Äitini kanssa se on liikkunut ahkerasti ravaten milloin minkäkin kulkupelin vieressä, mutta juoksu on haitannut irtipitoa. Tänään Nuppu revitteli niin kovasti, että ensi viikolla sille täytyykin tilata aika fysioterapiaan/hierontaan. Nupun selkään tuli kesken leikin selkeä kramppi ja koira yritti venytellä itseään vaikka mihin suuntaan piippaillen samalla kevyesti. Lopulta ainoa helpottava asento näytti olevan istumisen ja makaamisen välimuoto. Tiedän kokemuksesta kuinka ikävältä tuollainen vaiva tuntuu.

Meillä näitä sattuu ja tapahtuu, sillä Leksu on nyt taas hetken ollut lääkekuurilla ja kevyemmällä liikunnalla. Sillä taas paisui kintereen niveltä suojaava limapussi moninkertaiseksi ja alkoi tihkuttaa kudosnesteen ja veren sekoitusta. Samaan jalkaan tuli muuallekin pieniä hiertymän näköisiä avohaavoja ja koko koira on ollut turpea. Viimeksi sama vaiva kiusasi sitä loppukesästä ja pilasi uimakauden. Antibioottikuurilla ja särkylääkkeillä jalka on mennyt paremmaksi eikä patti ehtinyt tällä kertaa mennä yhtä pahasti rikki kuin viimeksi.
Nuppu-äippä
Aino-tyär

Aino

Nuppu ja rakkain palkka


Aino

Nuppu ja Usva
























Odotan toukolomani alkamista kovasti ja kaikkien rästissä olevien ja haaveilemieni juttujen toteuttamista. Silloin minulla on viimein aikaa mm. ottaa selvää mikä kamerani toista putkea vaivaa, koska asetuksista huolimatta kuvat ovat epätarkkoja. Liekkö kolahtanut liian monta kertaa auton kylkeä vasten..

Maanantaina alkaa siis loma ja tiistaina viimeistään arvon meidän kevätarvonnan voittajan.

2 kommenttia:

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.