Maksanamit
400 gr jauhettua maksaa
2 munaa
2 dl kaurahiutaleita.
Sotke ainekset, paista uunipellillä levynä n. 30 min. 175 asteessa. Pilko pieniksi.
(Lähde: Kennel Karvakorvan pentuopas)
Minä muokkaan reseptiä sen mukaan mitä kaapista löytyy. Tällä kertaa käytin kaurahiutaleiden tilalta riisihiutaleita. Maksaa oli 350g ja hiutaleita 3,5dl ja kananmunia 3kpl sitomassa taikinaa. Meillä ei ole hetkeen taas syöty maksaa, joten sen vuoksi lisäsin riisihiutaleiden määrää. Tykkään kuivattaa namit uunissa rapsakoiksi, jotta ne säilyvät ilman kylmäsäilytystä. Mikäli namit jättää puolikosteiksi/pehmeksi ne homehtuvat lämpimässä ja ilmatiiviissä yhtä nopeaa kuin mikä tahansa muu ruoka. Ennen levyn kuivaamista, eli paistoksen ollessa pehmeän kypsä, leikkaan sen ohuiksi suikaleiksi, joita on sitten helppo naksautella mieleisen kokoisiksi nameiksi levyn kuivattua. Takuuvarmasti lisäaineetonta ja maistuvaa!
400 gr jauhettua maksaa
2 munaa
2 dl kaurahiutaleita.
Sotke ainekset, paista uunipellillä levynä n. 30 min. 175 asteessa. Pilko pieniksi.
(Lähde: Kennel Karvakorvan pentuopas)
Minä muokkaan reseptiä sen mukaan mitä kaapista löytyy. Tällä kertaa käytin kaurahiutaleiden tilalta riisihiutaleita. Maksaa oli 350g ja hiutaleita 3,5dl ja kananmunia 3kpl sitomassa taikinaa. Meillä ei ole hetkeen taas syöty maksaa, joten sen vuoksi lisäsin riisihiutaleiden määrää. Tykkään kuivattaa namit uunissa rapsakoiksi, jotta ne säilyvät ilman kylmäsäilytystä. Mikäli namit jättää puolikosteiksi/pehmeksi ne homehtuvat lämpimässä ja ilmatiiviissä yhtä nopeaa kuin mikä tahansa muu ruoka. Ennen levyn kuivaamista, eli paistoksen ollessa pehmeän kypsä, leikkaan sen ohuiksi suikaleiksi, joita on sitten helppo naksautella mieleisen kokoisiksi nameiksi levyn kuivattua. Takuuvarmasti lisäaineetonta ja maistuvaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.