keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Bh-treenit ja Nupun uusi nuttu


Usvalla oli tänään bh-treenit. Mimmi lähti seuraneidiksi, mutta pääsi lopulta mallikoiraksi muille. Aika hauskaa, saimme siis käytännössä näyttää millaisella suorituksella voi päästä Bh-kokeen läpi. No, teki Mimmi hieman parempaa työtä 2005 kun se kokeen suoritti. Hauskaa mummelilla oli ja sen kuuli.

Usvan työskentely oli sen verran hyvää, että alan uskoa kokeen läpäisemisen olevan mahdollista jo heinäkuussa. Kovasti pitää vielä treenata. Usva mm. jätättää käännöksissä. Koemaisia suorituksia pitää ottaa enemmän ja opetella virittämään Usva niihin. Henkilöryhmää pitää ottaa myös. Minun omat avut liikkeestä istumisessa ja maahan menossa on vielä tarpeettoman isot. Pitäisi vain voida luottaa koiraan enemmän. Isoin ongelma kokeessa tulee olemaan hyönteiset, eli pitää keksiä jokin varma karkoite niille. Muuten Usvan koesuoritus menee turkin putsauksessa.. Kaupunkiosiossa hirvittää vain rullaluistelija. Se nimittäin laukaisee Usvalla saalisvietin..ja hirveän huudon.

Nuppua trimmailin vähän tänään. Olipas vain vaikeaa, kun turkki on niin erilainen kuin aikuisen koiran. Valoa oli myös liian vähän. Musta turkki imee kaiken valon ihan eritavoin kuin esim. harmaa. Usva on helppo trimmata huonossa valaistuksessa, mutta nuo mustat.. Nuppu oli todella nätisti koko operaation ajan, kun namitus oli kohdallaan.

Nuppu on nyt siis hieman kevyemmässä turkissa. Karvaa lähti kamalasti, mutta kyllä sitä vielä jäikin. Yritin ottaa säästeliäästi, jotta pentumaisuus ei kärsisi. Huomenna on tarkoitus ottaa parempia kuvia, mutta tässä nyt jokunen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.