sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kaikkea kivaa yhtä aikaa

Tänä kesänä olen joutunut toteamaan, että kesässä vapaita viikonloppuja on kerrassaan liian vähän ja jokaiselle viikonlopulle on ohjelmaa, osalle jopa tuplasti. Talvella taas niitä "vapaita" viikonloppuja tuntuu olevan kesänkin edestä, varsinkin kun tylsistyneenä odotan kevään tulevia koiratapahtumia. Alkukesästä jouduin vain muutaman kerran tekemään valintaa minne menemme ja mitä temme, mutta elokuu osoittautui mahdottomaksi.

Varauduin ja otin osan kesälomastani elokuun viikoille 33 ja 34, mutta työvapaat viikonloput eivät auttaneet kuin osaksi ongelmaan. Tänä viikonloppuna olisi ollut mejäkoe, koiranäyttelyjä ja mätsäri sekä mökin maalausta yhtä aikaa. Tietenkin valitsin mökin noista, mutta hieman kirpaisi kun katsoin ettei ajattelemiini näyttelyihin ollut ilmoitettu yhtään pumia. No, Koirat kuitenkin pääsivät nauttimaan vapaudestaan mökillä ja varmasti niillä oli siellä mukavampaa kuin ikinä näytelmissä.

Ensi viikonloppu kirpaisee kuitenkin kaikista eniten. Minulla menee tietenkin koko viikonloppu ryhmänäyttelyiden järjestämisessä, mutta samaan aikaan olisi ollut myös Ruotsin puolella lähinäyttely, jonne olisi ollut kiva viedä omat koirat. Vielä enemmän harmittaa kun en pääse nyt osallistumaan Hau-Haun juhlavuoden Eläköön koirat-tapahtumaan, joka pidetään Helsingissä.



Harvoja ihmisiä fanitan, mutta Silvia Trkman on yksi niistä ja hänen poiiiivista menoaan olisin mielelläni ollut katsomassa ensi viikonlopuna Hau-Haun tapahtuman agilitykutsukilpailuissa monien muiden huippujen ohella. Lisäksi tapahtumassa on luvassa muutakin mielenkiintoista ohjelmaa ja shoppailumahdollisuuksia.


Kiinnostuneet saavat ostettua lippunsa täältä, ja viimeiset liput näyttävätkin olevan jo puoleen hintaan. Ne, jotka eivät pääse syystä tai toisesta Helsinkiin asti 21.-23.8.15 ovat tervetulleita Napapiirin Elo-Showhun samana viikonloppuna kilpailemaan vaikka pehmokoiransa kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hiukan kirpaisi itseänikin tuo Kajaanin 0 pumia... Van minkäs teet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ei sitä voi, eikä toisaalta tarvitsekaan kaikkialle keretä.

      Poista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.