tiistai 19. helmikuuta 2013

Pennut 4 viikkoa

Taas ovat pentuset viikon viisaampia. Vauhti on ihan mahdoton ja ääntä piisaa silloin kun haluavat pienestä aitauksestaan pois. Eilen olivat kunnolla keittiössä muuallakin kuin omassa aitauksessaan ja nyt janoavat vapauttaa jokainen hereillä olo hetki.




Pennut ovat kunnostautuneet kuka missäkin asiassa.
Oranssi poika on mahdottomana taitava motorisesti, ja kun se juoksentelee* ja syöksyilee siitä lähtee hauska innostunut ähinä ja puhina. Se ääni täytyy kuulla, sitä ei voi kuvailla, mutta se on varmaan suloisin ääni mikä noista lähtee. Violetti tyttö osaa juosta* lelu suussa ja se osaa jo rumia sanoa. Se on mitä mainion yhdistelmä rauhallista mietteliäisyyttää ja innostunutta toimintaa. Turkoosi poika on seikkailija, se on käynyt jo isojen koirien puolella tutustumassa maailmaan, se yrittää kiikkua sänkyyn ja harjoittelee mahdottomana oloa. Punainen tyttö on edelleen isoin. Se vastaa isojen vahtihaukkuun ja on tomerana yllyttämässä muita kuoroon kun vedotaan minun tunteisiin vapauttaa viattomat eläinlapset vankilasta. Punainen on erityisesti kunnostautunut lautaselta syömisessä.
Äkkiä muuten oppivat miten pitää toimia, että saan ne helpoiten nostettua aitauksesta pois. Siis, sen miten noustaan tarjotulle kädelle.





Oranssi pikku-ukko odottaa tilaisuutta jatkaa lampaantaljan nakertamista.



* Juosta tarkoittaa pyrkimystä edetä käyntiä nopeampaa eteenpäin. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki jalat menevät ihan väärään suuntaan ja lopputuloksena on muutama oikea juoksuaskel ja kuperkeikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.