perjantai 8. helmikuuta 2013

Elintilan rajausta

Eilen näytti ettei pentujen uteliaisuudella ole rajaa, ja kulkeutuivat pitkin huonetta retkillään. Emon mielenrauhan vuoksi tein tilapäisen, tähän kasvunvaiheeseen, sopivan elintilan kavennuksen.


Nuppu käy syöttämässä pennut laatikkoon, josta ne aina hilaavat itsensä siniselle patjalle lekottelemaan. Pissapapereille (lapinkansaa + pentulakanaa) osa kävi jo eilen tekemässä pissat, mutta iltaa kohden sininen patja osoittautui paremmaksi pissa-alustaksi. Äsken kävin kurkkaamassa porukan olemisen, ja pennut olivat siirtyneet patjan seinänpuoleiseen nurkkaan sen mukaan miten kostea alue oli patjassa levinnyt. Kosteusongelmaa täytyy vielä työstää ja miettiä järkevä ratkaisu siihen. Nyt nakkasin patjan päälle froteepyyhkeen, sillä se pitää mukavasti tassujen alla. Illalla pesukone taas laulaa.

Kuvat on otettu eilen 7.3 ja pennuilla ikää 18 vrk


 Video on aika pitkä, mutta kuvastaa hyvin meidän verkkaisia päiviä. Lopussa alkaa jo vähän tapahtuakin. Video on kuvattu eilen ja pentujen liikkuminen jo tänään taas ihan erilaista. Välillä tuntuu, että ne kehittyvät ihan silmissä päivän aikana ja niinhän ne tietenkin tekevätkin. Sitä tuntee itsensä niin onnekkaaksi kun voi olla pentujen kanssa kotosalla, vaikka satunnaiset yövuorot töissä torjuvatkin mukavasti alkavaa mökkihöperyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.