maanantai 4. helmikuuta 2013

Lunastettu lupaus

Mimmi 7.3.1997-4.2.2013
Jos sua ei ois ollut, olisin keksinyt sut..
Nyt tuli vastaan se pelätty aika, jolloin huonoja hetkiä oli enemmän kuin hyviä, ja Mimmin silmien loiste ja palo oli himmentynyt merkittävästi. Vielä keskiviikkona haettiin uudet särkylääkkeet, hoidettiin korvat ja kynnet kuntoon. Päätös oli jo tehty, mutta ajankohta varmistui vasta illan aikana koiraa hoitaessa. Kiirettä ei kuitenkaan ollut ja päätimme odottaa, että pääsemme Mimmin oman  lääkärin vastaanotolle. Ulla on nyt hoitanut Mimmin ekasta rokotuksesta viimeiseen palvelukseen.
Usva pääsi mukaan vastaanotolle saattamaan Mimmiä, muutama nuuskaisu ja se totesi siskonsa olevan poissa. Kotonakaan Usva ei enää etsinyt eikä kaivannut toista. Sain aikaa hyvästellä Mimmin ihan rauhassa ja viimeisen suukon kirsunpäähän annettuani olimme valmiit kotimatkalle. Viimeinen muistikuva koirasta on rauhallinen hahmo lääkärin pöydällä. Nyt Mimmin on hyvä olla, kuten loistonsa aikoina. Olen onnellinen siitä, että saimme tehtyä päätöksen juuri oikeaan aikaan, ei liian aikaisin eikä liian myöhään. Silti...

...ei löydy sanoja kuvailemaan menetyksen tuskaa.

3 kommenttia:

  1. Paljon voimia, voin vain kuvitella sen tuskan. Yritä jaksaa eteenpäin pumitoveri :)

    VastaaPoista
  2. -rakkautta ilman ehtoja- sitä on elämä koiran kumppanina. Yhteisen elämän päättyessä muistot jäävät elämään...ja lohduttavat.

    VastaaPoista
  3. -se on aina yhtä vaikeaa rakkaasta luopuminen..voimia teille. <3

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.