lauantai 2. helmikuuta 2013

Silmien avautumista

Teen tällaisen pikapäivityksen ennen yövuoroon lähtöä. Onkin muuten kiva päästä käymään ihmisten ilmoilla. Kontaktit ulkomaailmana ovat olleet tässä parin viikon ajan aika minimaalisia, jos ei sosiaalista mediaa lasketa mukaan.

Emo omalla ajallaan, pienen hetken hengähtämässä


Pentujen kanssa on tullut puljattua paljon. Tarkoituksena on, että ne oppisivat luottamaan ihmisen käsittelyyn ja rentoutumaan kun niitä pidellään. Se auttaa tulevaisuudessa niiden kanssa puuhailussa jo ihan pelkästään turkin laittoa ja kynsien leikkaustakin ajatellen.



Toissapäivänä saivat kaikki pennut jo jalat jotensakin allensa ja eilen kakkospoika alkoi jo siristellä silmiään ja tänään ne oliva jo hieman enemmän raollaan. Muut seuravat omaa tahtiaan perässä. Tässä vaiheessa kaikilla on korvat alkaneet jo elää omaa elämäänsä. Pentulaatikko alkaa tuntua päivä päivältä pienemmältä ja ihmettelenkin miten sinn olisikaan mahtunut isompi joukkio.


Parempia kuvia on taas luvassa kun mieheni pääsee kameransa kanssa vauhtiin. Pentupakettia olen nyt kasaamassa maailmalle lähtijöille hyvissä ajoin ja tientenkin ruuan, ohjeiden yms. lisäksi sinne mukaan lähtee,  pantahullu kun olen, jokaiselle oma Angry Birds-panta teiniajaksi. Näitä kuuluisia yön pimeiden tuntien askarteluja.. 


1 kommentti:

  1. Oi minten ihanaa...Taivaanrannalla eletään virtuaalisti teidän pentulaatikossa : )

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.