perjantai 4. syyskuuta 2015

Väki vähenee, pidot paranee

Lauma on nyt pienempi, mutta toimiva kokonaisuus. Lauman kanssa arki helpompaa tällä kokoonpanolla, vaikka ilman isoa koiraa on outoa olla ja Leksua on ikävä. Porukan pystyy lenkittämään yhdellä kertaa, "portteja" ei tarvita ja mahdumme kaikki samaan autoon! Kolme koiraa kotona on hyvä määrä, eikä tällä hetkellä ole mitään tarvetta lisätä päälukua. 

Usva

Armas


Aino
Nuppu käy välillä kyläilemässä neljäntenä, mutta vaikka kuinka siltä kyselen niin se ei enää halua jäädä meille asumaan. Nuppu pitää tarkasti huolen siitä, ettei jää äidiltäni pois matkasta, eikä äitini luopuisi siitä mistään hinnasta. Ovat jo tiukasti hitsautuneet yhteen. Tässä taannoin Nuppu oli päivän meillä hoidossa äitini käydessä retkeilemässä. Nuppu vietti tuon koko päivän mittailemalla eteisen ja ikkunan väliä odottaen kotiinsa pääsyä. Toki se mielellään lähtee meidän kanssa lenkeille ja treeneihin, mutta äitini on sen elämä.

Nuppu

Syksyä varten olemme keränneet uutta virtaa treenamiseen. Kesä meillä meni täysin pieleen, emmekä ehtineet/pystyneet osallistumaan yhteenkään ohjattuun. Syksyksi ja talveksi en ottanut meille minkään lajin treenipaikkaa, vaan käymme paikkaamassa siellä missä on tilaa. Tuntui väärältä viedä joltain muulta paikka ryhmässä ja sitten mahdollisesti en pystyisikään kulkemaan ohjatuissa työn ja nukkumisen rytmittämisen vuoksi. Loppuvuodelle olen jo pikkuhiljaa alkanut miettiä treenisuunnitelmia ja päätin ottaa itselleni myös vedettäväksi yhden perustottelevaisuuskurssin. Niistä saa aina itselleenkin niin paljon.

Ainon ilmoitin spanieleiden rally-ryhmään syyskuun ajaksi. Olemme ehtineet jo käydä kerran treeneissä. Kivaa oli kummallakin leppoisassa spanieliseurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.