maanantai 30. maaliskuuta 2015

Muistaminen viime vuodelta


Usvan virallinen näyttelyura on hyvä lopetella Pumit ry:n vuoden veteraaninarttu 2014 titteliin. Jos minulta nyt kysyttäisiin mitkä Usvan näyttelyvuosista ja menestyksistä jäivät parhaiten mieliin, niin täytyisi todeta unohtumattomien hetkien olevan vuoden 2004 voittajanäyttely ja Usvan valinta rotunsa parhaaksi em. näyttelyssä. Toinen merkittävä tapahtuma oli viime kesän maailmavoittaja. Odotin näyttelyä viimeiset pari vuotta välillä jännittäen, että pääsenkö Usvan kanssa vielä osallistumaan. Oli lopulta hienoa nähdä hyväkuntoinen veteraani kasvattajansa kanssa kehässä. Parasta Usvan kanssa näyttelyharrastuksessa on aina ollut koiran ilo esiintyä ja olla huomion keskipisteenä.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä tuloksia, paljon onnea! :)
    Meilläkin huomaa, miten paljon Mindy tykkää esiintyä. Koiran nauttiminen tekee näyttelyissä käymisestä paljon mielekkäämpää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On se tosiaan paljon mukavampi käydä näyttelyissä koiran kanssa, jos näkee sen oikeasti tykkäävän hommasta. Muutenhan oikeastaan koko näyttelyharrastuksessa ei olisikaan mitään järkeä. :)

      Poista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.