sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Mätsäri 14.2





Ystävänpäivän kunniaksi kerhomme järjesti mätsärin ja ystävämme  olivat myös tulossa tapahtumaan. Mikä olisikaan ollut parempi tapa viettää ystävänpäivää kuin koiratapahtumassa mukavien ihmisten seurassa. Parikilpailu avasi tapahtuman ja tällä kertaa parikilpailun ideana oli esittää oma ja ystävän koira. Niinpä Mirjami uskaltautui kehään Nastan ja Usvan kanssa. Kolmikkoa oli hauska katsella ja videoon jätin parhaat palat.




Aino pääsi toisen kerran elämässään mätsärikehään. Sitä hieman jännitti kummallisen näköiset kehäkaverit. Pumikehässä ei haittaa muut pumit, mutta kääpiökoirat olivat jännä juttu. Pohdiskelin miksi kummassa en ole sitä aikaisemmin raahannut mukanani mätsäreissä. Suurin syy on ollut se, että kun olen itse ollut järjestämässä/talkoilemassa mätsäreissä en useinkaan ole ehtinyt viedä edes Usvaa kehään ja Usvan esittäminen on ulkoistettu Lotalle. Tällä kertaa olin mätsärissä ihan vain omia koiriani ja yleistä seurustelua varten. Luksusta.



Aino sai punaisen nauhan ja oli jokaisen kierroksen jälkeen reippaampi. Punaisten kehässä sillä olisi jo ollut mukavasti draivia, mutta valitettavasti olisivat pienemmät jääneet jalkoihin kun kehän koko ei antanut tarpeeksi tilaa jalkavalle Ainolle. Lupasin Ainolle, että se saa nyt kulkea hallimätsäreissä mukana kyllästymiseen asti ja kesällä on sitten Armaksen vuoro.

Kuvat Vanessa Mäkiharju

Usva kävi piipahtamassa veteraanikehässä voittaen veteraanit, ja siitä sitten hetken odottelun jälkeen best in show kehässä sijoittuen kolmanneksi. Usvaa oli taas kerran ihana esittää, sillä se loisti esilläolon (ja namin) ilosta. On se vain niin kultainen. Mitä tahansa Usvan kanssa tekeekin niin siitä tulee hyvälle mielelle itsekin.

Kuvat Vanesssa Mäkiharju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.