maanantai 23. helmikuuta 2015

Viikonlopun puuhailut

Minulla sattui taas olemaan vapaa viikonloppu, mutta tällä kertaa se meni lähes kokonaan kotosalla ja pääosin tietokoneen ja koira-asioiden kimpussa. Tämä aika vuodesta on yhdistyksissä kiireisintä kun menneestä vuodesta pitää tehdä yhteenveto, kokoustaa kokouksien perään sekä muistaa menestyneitä. Meillä on torstaina yhdistyksen vuosikokous ja se tietää kiirettä näinä lähipäivinä. Perjantai-lauantai välisen yön tarkistuslaskin ihmisten ilmoittamia pisteitä vuoden sitä ja tätä kilpailuihin. Lauantaina oli kokous, jossa kävimme läpi kerhon taloutta sekä nuijimme pöytään kaikki palkittavat ja muistettavat jäsenet. Lisäksi toimintakertomukseen piti muistella mitä tuli tehtyä menneenä vuonna.


Lauantaina ehdin viimein hakea postista tilaamani ruusukkeet kevään ja kesän kilpailuihin. Mielenkiintoista nähdä mihin asti ne riittävät. Postireissulla tuli taas kerran Chrysleria ikävä, sillä jouduin toteamaan etten saan Picassoon mahtumaan ruusukelaatikoita, ilman että joudun purkamaan koirahäkin. Muutama tunti meni ruusukkeita laskiessä. Viikonlopun agililitykilpailuihin tarvittaen ruusukkeiden etsimistä lukuisien muiden joukosta oli yllättävän aikaa vievää. Onneksi minulla oli enemmän ja vähemmän innokkaita apulaisia.
Maanantain sitten askartelin kiertopalkintojen kanssa, eli vein niitä kaverrettavaksi. Samalla tuli valittua kesän ryhmänäyttelyyn bis-pokaalit ja muuta pientä kivaa.


Sillä aikaa kun minä puuhailun koirajuttuja ja kokoustelin oli Mika saanut kasattua uudet lelut. Olemme satunnaisesti puhelleet miten mukavaa (?) olisi jos olisi omat välineet studiolaatuisten kuvien ottamiseen. Keskiviikkona sitten päätimme repäistä ja perjantaina oli postipaketti haettavissa. Kovasti on vielä opeteltavaa salamoiden asetusten kanssa. Kunnollisen taustakankaan hankkiminen myös vielä edessä, mutta jo jonkulaisia kuvia on saatu aikaiseksi. Mitään muutahan meillä ei ollut tarkoituskaan kuvata kuin omia koiria ja halvemmaksi olisi tullut vain käyttää ne kuvaamossa. Ihminen kuitenkin haluaa aina kehittyä ja oppia uusia juttuja..


Ensimmäisenä päivänä apukeittiö oli studiona, mutta tilaa ei kuitenkaan ollut riittävästi, joten olohuone koki hetkeksi pienen mullistuksen. Lakana taustakankaana ei tosiaan ollut hyvä ratkaisu, sillä se rypistyi herkästi ja jäi edestä liian vajaaksi. Ehdotin jo, josko raivaisimme autotalliin tilaa kuvauskamppeille, siellä kun ei autoja juurikaan näy. Aino, Usva ja Nuppu olivat mielellään malleina. Armasta hieman jännitti kun olisi pitänyt osata istua niin kaukana minusta, mutta muutama kiva kuva siitäkin tuli. Leksu sai jäädä odottamaan isompaa taustaa. Lakanaviritys siis riitti juuri ja juuri pumeille. Alla olevat kuvat ovat pieni otos tämän viikonlopun kokeiluista.





P.S. Terveystuloksia edelleen odotellaan liitosta. Nyt sain kuitenkin tilattua myös DM-testit jenkeistä. Onpahan lisää odotettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.