lauantai 5. huhtikuuta 2014

Keikarin uudet vaatteet

Kevään kunniaksi Armas vaihtoi ulkoasua. 
Uusi kampaus oli melkeinpä pakko toteuttaa. Mennyt kortisonikuuri sai turkin tippumaan ja ihon herkäksi, joten kampaaminen oli hyvin epämiellyttävää ja koira oli täynnä kaljuhkoja läikkiä. Kuurin alussa nypin kaiken helposti irtoavan karvan. Armasta konettaessa ja osin käsin klippatessa saatoin tyytyväisenä todeta uuden karvan puskevan jo hyvin läpi. Siellä, mistä karvat pahiten varisivat pukkaa jo mustaa(!) karkeaa karvaa. Samoin kanyylin arvista kasvaa hauskasti helmenharmaiden karvojen joukosta paksua mustaa karvaa kiharatupsun verran.
Mikäli kaikki menee hyvin on turkki näyttelykunnossa jo loppukesästä. Pumipoikanen saa siis rauhassa keskittyä näyttelyiden sijasta muihin juttuihin.
Ensi viikolla on veriarvojen kontrollitutkimus. Hieman jo jännitän tuloksia. Maanantaina lääkityksen lopettamisesta tulee kaksi viikkoa.

1 kommentti:

  1. Ihana koipeliini Armas... Olen nähnyt harmaan pumin, jolla kasvoi arpien kohdalla mustaa. Tosin arvet eivät niin hirmuisen vanhoja olleet, karva oli lyhyempää kuin muualla kropassa. Arvet olivat siis kohtalaisen isot, aikanaan tikatut, ison koiran hyökättyä päälle. Oli hurjan näköinen, ihan Armaksen harmaa pumi mustine kankkuineen.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.