torstai 24. tammikuuta 2013

Tyytyväistä maiskutusta

Pennuista neljä isointa kasvavat silmissä, mutta kaksi pienintä aiheuttavat huolta ja tietävät minulle lisää vähäunisia öitä. Ovat kyllä kaiken vaivan arvoisia, jos vain saan ne pysymään hengissä kriittisimmän yli.

Nuppu edelleen hoitaa kaikkia pentujaan topakasti ja pitää erityisen hyvää huolta kahdesta pienimmästä, jotka onneksi ilmoittavat isoon ääneen jos asiat eivät ole mallillaan. Muut pennut syövät, ulostavat ja nukkuvat. Harvoin niillä on asiaa, ellei sitten joku ole sattumoisin joutunut huonoon asentoon.
Nuppu järjestelee mielellään pentujaan riviin, poikki ja pinoon ja asettuu niiden lähelle mahdollisimman mukavasti. Silloin kun kaikilla on asiat hyvin asetelma on yleensä kuvan mukainen.


Isot pennut makaavat kuin hylkeet sen ulottuvilla ja pienet ovat visusti piilossa tissien välissä. Nupun äitiyden harmoniaa on rikkonut rajut jälkipoltot sekä ärtynyt nisä. Onneksi epämukavuuden tunteet ovat olleet hetkittäistä ja se on hetikohta päässyt jatkamaan pentujen hoivaamista.


Tyttö nro 2 ja poika nro 3, yläkulmassa näkyy  tyttö nro 3 ja poika nro 2
Monta mieltä askarruttavaa asiaa ja huolta on tullut eteen. Onneksi on ystäviä, joilta voi kysyä neuvoa ja jotka ovat jaksaneet kuunnella minun huolia. Kiitos teille kaikille! Erityiskiitos Iipalle (kennel Goldwäscher), joka oli synnytyksessä apuna ja itseasiassa hoiti Nupun kanssa suurimman työn, minun ollessa apukäsinä ja oppimassa. Ilman Iippaa olisi tuskanhiki noussut ohimoille ja ehkäpä joku pentukin vähemmän. Mahtavaa, että on olemassa konkarikasvattajia, jotka haluavat auttaa ja jakaa tietotaitoa meille uusille ja innokkaille.

Poika nro 2

Tyttö nro 3 ja emon tassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.