torstai 18. kesäkuuta 2009

Ekat rokot


Nuppu sai tänään ensimmäiset rokotukset. Itseasiassa siihen jouduttiin tuikkaamaan kaksi piikkiä. Ensimmäinen meni huti, eli sain rokot sormilleni, kun Nuppu yllätti eläinlääkärin kiroilemalla erittäin rumasti. Nuppunen loukkaantui syvästi lääkärille piikittämisestä, mutta ei kuitenkaan pelännyt. Heitti vain hännän takaisin selän päälle kun tilanne oli ohi. Käsittämätöntä miten nopeaa Nuppu palautuu ikävistä kokemuksista. Lattialla se oli kuin mitään ei olisi ikinä sattunutkaan. Tutkiskeli vain huonetta ja hakkua rätkytti huomiota, kun oli Mimmin vuoro olla tutkittavana. Hauskaa oli nähdä, että se osaa myös rentoutua, eli lopulta makoili ihan rauhallisena lattialla.

Mimmin pattien kanssa saamme taas olla huoletta. Rasvakasvaimia suurin osa. Takajalan patti varmaan tulee ajankohtaiseksi poistaa syksymmällä. Sekin on kuitenkin sellaisessa paikassa, että nahkaa riittää paikkailuun.

Huominen työpäivä vielä, niin sitten alkaa kuukauden kesäloma!

J.k Nuppu punnittiin eilen ja painoa oli 5,2kg. Olisipa kiva tietää minkä verran Nupun sisaret painaa. Pitää tässä kaivaa vielä esiin muistiinpanot Mimmin ja Usvan kasvusta, ihan mielenkiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.