tiistai 12. elokuuta 2008

Erkkari 9.8


Käytiin mutka hyvinkäällä erkkarissa. Perjantai iltana lähdettiin ja sunnuntai aamuna paluu, kilometrejä kertyi 1660 ja ajotunteja 20. Reissu oli erittäin onnistunut. Erkkarissa on aina mukava käydä, vaikka ei tulisikaan mitään ihmeellisiä tuloksia.

Usva sai ERI:n, mutta ei sijoittunut enää kilpailuluokassa. Jostain syystä en saanut sitä pysymään tarpeeksi pitkään ravilla, eli liikkeet olivat varsin epäpuhtaat. Maanantaina kävimme hierojalla, ja sen jälkeen liikkeet olivat vielä letkeät. Liekkö tuo automatka saanut sittenkin koiran jumiskoon, eivätkä lämmittely ja venytykset olleet ilmeisesti riittävät.



Arvosteluun olen tyytyväinen:

"7 years old female with very nice head. Excellent very dark eyes. Correct bite, good neck & topline. Well angulated front & behind. Prallell in stand. Too short tail. Good movement. Good coat."

Mimmi jaksoi esiintyä ja juosta Usvankin edestä ja yllätykseksi se saikin ERIn ja sijoittui kilpailuluokassa 3. Vetskuja oli yhteensä 7 paikalla.



"11 years old female. Very nice head. Correct bite. Well set ears. Excellent body proportions. Well angulated. Parallell in stand. Good movement for age. Good coat."

Usva esiintyi isänsä Mustin jälkelkäisluokassa, joka sijoittuikin sitten niin hyvin kuin pystyi. Muutenkin Karvakorvilla oli varsin mainio päivä. :)



Isä ja tytär

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.