keskiviikko 13. elokuuta 2008

agia ja tokoa


Tänään kävimme Jonnan ja Asgeirin kanssa kentällä.

Jonnaa ootellessa sain treenattua Mimmin kanssa seuraamista ja liikkeestä istumista, seisomista ja maahan menoa. Istuminen ja maahan meno, toimivat hyvin pienen muistuttelun jälkeen. Seisomista piti muistutella hieman enemmän, tai siis lähinnä sitä miten sanon käskyn. Seuraaminen oli nyt tiiviimpää kuin aikaisemmin, mutta perusasennossa pysyminen on Mimmillä vaikeaa ellei se heti saa lonkka-asentoa. Tuo johtuu ihan sen selän jumista, eli tekee pahaa istua "täpäkästi". Muutenkin Mimmi on ennemmin makuuasennossa, jos sen pitää olla jouten.

Usvan kanssa ehdin ottaa seuraamista. Liike onkin kuin onkin vain parantunut, melkein entisensä. Seuraamistreenit loppuivat, kun Jonna saapui ja ajoi meidän palkkakupin mäsäksi. :D Päästiin siitä sitten sopivasti aloittamaan agiradan rakennus.

Teimme 15 esteen radan, jossa oli rutkasti etenemistä ja kontaktit, sekä muutama tiukempi haltuunotto. Usvalle laitoin jokaisen suoran päähän namikupin, samaten kontakteille. Hyvin meni kontaktit ja etenemiset. Lisää treeniä kaipaa keppien aloitus, joka täytyy saada itsenäisemmäksi. Positiivistä oli se, että ohjasin nyt paljon järkevämmin koiraa kuin mitä kisoissa. Eli meno oli jouhevampaa, vaikka joukseminen on mitä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.