torstai 28. elokuuta 2008

26.8 agia, tottista ja jälkeä


Eilen oli taas niitä päiviä, kun voi tuntea tehneensä jotain koirien kanssa. Aamulla suunistimme kentälle klo 10.00 (myönnettäköön oli hieman myöhässä sovitusta..). Jonna jaRonja olivat ehtineet ajoissa paikalle. Aluksi tosiaan treenasimme agia, eli otimme valssiharjoituksia ja putkeen heittoa (kuollut kulma). Ronja teki vasta-alkajana Spokin kanssa päivän parhaimmat valssaukset. Usva meni ihan mukavasti, kepit tökkivät mutta putki löytyi. Puomin kontakti onnistui myöskin ihan mukavasti. Teetti kyllä töitä löytää oikea askellus puomin loppuun. Usva vetää puomin laukalla, ja kuinka ollakaan viimeinen laukka-askel vetää sopivasti kontakti alueen yli. Putken lisääminen puomin loppuun auttoi asiaa. A:n kontaktia emme jaksaneet enää treenata. Mimmi teki vuorollaan pieniä pätkiä innolla, hieman se empi aitojen suorittamista, kun ei ollut varma onko rimat paikalla (eipä olleet).

Puolen päivän aikaan siirryimme tien toiselle. Mimmin kanssa treenasin hieman tokon alo liikkeitä. Seuraamista, liikkeestä maahan menoa ja seisomista sekä luoksetuloa paikalla olemista unohtamatta, Otin myös liikkeestä istumista, mutta sen käsky oli hieman hukassa. Lopuksi treenasimme toko-hyppyä, joka menikin taas oikein mukavasti. Mimmillä vain tahtoo olla välillä vähän liikaakin virtaa suorittaa, minä en meinaa pysyä matkassa. Olipas taas vain mainio mummo. :)

Usvan kanssa treenasimme bh:n liikkeitä. Istuminen liikkeestä on mennyt taas eteenpäin kuin huomaamatta. Hieman vielä Usvalla teki mieli lähteä mukaan. Seuraaminen oli jo parempi. Nyt vain lisää treeniä, niin eikähän sen bh-kokeenkin saa joskus suoritettua.

Yllättäen kello oli jo klome, kun viiimein maltoimme lähteä kentältä. Tokikaan emme treenanneet viittä tuntia, vaan juoruiluun meni oma aikansa. Kotia päästyäni sain tekstarin jälkitreeneistä ja taas mentiin. Viiden jälkeen päästiin jälimetsään. Kirsi teki Usvalla mukavan jäljen, josta Usva malttoi nostaa vain kolme keppiä. Välillä se jäljesti varsin hyvin ja välillä unohtui haahuilemaan omiaan. Näki kyllä, että koirasta alkoi olla jo puhti hieman pois. Usva ei nimittäin ole koskaan vielä ajanut niin leppoisasti jälkeä.

Leksan kanssa tein simppelin suoran jäljen (yksi 90 asteen kulma loppupuolella). Lelu ajoi suhteellisen kivasti jäljen, hönkä oli kova mutta jäljellä pysyttiin. Erittäin tyytyväinen olen siitä ettei Lexu välittänyt tippaakaan tuoreista porotokan jäljistä, joiden yli jälki kulki. Nyt pitää itse olla remmin nokassa enemmän tapahtumien tasalla ja alkaa kotioloissa treenaaman esineiden ilmaisua.

Kylläpä vain väsytti kun pääsin kotia. Nukahdin sohvalle kesken C.S.I ny:n, enkä nyt sitten tiedä miten loppui. Olipas vain kurja herätä neljän pintaan sohvalta.. :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.