lauantai 24. toukokuuta 2008

Agitreeniä 23.4


Perjantai aloitettiin iloisesti agilityn merkeissä. Meinasin tosin nukkua onneni ohi. Jonna jo odottelikin Asgeirin kanssa meitä kentällä, kun viimein suvaitsimme saapua.

Ohjelmassa oli tänään suoraa kera A:n kontaktin. Usva otti kontaktin (läpi juostuna) kivasti vaikka kuppi oli jo aika kaukana esteestä. Puomia treenaammi siis edelleen maan kamaralta päin, koska sen kontaktiin osuminen on Usvalle huomattavsti vaikeampaa.

Olipas vain Asgeirin kontaktit menneet aimo harppauksen eteenpäin. Hyvä Jonna!

Jonna toivoi haltuunotto harjoituksia, niitä sitten saikin. Ilmeisesti onnistuin suunnittelemaan kohtuu haastavan pätkän. ;) Nyt ainakin tiedämme taas mitä kumpaisenkin pitää treenata. Minulla ohjaus on edelleen hukassa Usvan kanssa, ja tuntuu, että Usvasta on tullut entistä enemmän perskärpänen, mutta minusta se vain johtunee.

Seuraavalle kerralle: Irtomista ja enemmän itsenäistä työskentelyä.

Treenasimme myös keppien sisäänmenoa eri kulmista. Meni ihan kohtuu hyvin.

Mimmi pääsi välillä näyttämään miten kaikki oikeasti pitää tehdä. Klläpä vain oli taas mummussa vauhtia, kun ei ollut niitä rimoja!

Iltasella tytöt lähtivät sitten mökille, ja kuulema on kivaa! Nytpä saavat nauttia vapaasta viikonlopusta, kun seuraava meneekin sitten ulkomailla näytelmissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.