maanantai 20. huhtikuuta 2015

Maakuntamatkailua

Lauantaina hyppäsimme autoon ja hurautimme Joensuuhun ja sunnuntaina karautimme takaisin Outokummun kautta. Kilometrejä kertyi kaikkineen noin 1200. Kyseessä oli puhtaasti koiranäyttelyreissu. Aino ja Armas käväisivät Outokummun ryhmänäytteylyssä Astrid Lundavan arvosteltavana. Pumeja oli kaikkiaan neljä ilmoitettuna ja minulla ei tietenkään ole kuvan kuvaa näyttelystä. Tuomari oli hyvin iloinen ja ystävällinen sekä käsitteli koiria kauniisti.

Armas pärjäsi hienosti saaden ensimmäisen sertinsä ollen samalla VSP.


"Hyvä koko ja mittasuhteet, tyylikäs uros. Kaunis pää, hyvin leikkivät korvat. Vahva kaula, hyvä selkälinja, hyvät suorat liikkeet, erinomainen turkin laatu."
Aino ei jaksanut keskittyä esiintymiseen, mutta sai hyvällä arvostelulla erinomaisen ja sijoittui toiseksi kilpailuluokassa. Ainosta tuomari lausui seuraavaa:

"Hyvä koko ja mittasuhteet, kaunis voimakas pää, hieman lyhyt kaula, hieman pyöreä selkälinja, hyvin kulmautunut edestä, riittävästi takaa, hyvät suorat liikkeet, hyvä turkinlaatu." 
 Joensuussa yövyimme mukavuudenhaluisina hotelli Kimmelissä, joka oli äärimmäisen koiraystävällinen. Saimme tarkoituksella huoneen, josta pääsi näppärästi takapihalta aukeavaan puistoon. Aino ja Armas olivat jälleen hotellissa kuin kotonaan ja käyttäytyivät varsin mallikelpoisesti, mitä eivät tosin aina kotona tee..


Oli taas kerran mukava istua autossa ja katsella miten lumi väheni mitä lähemmäs Pohjois-Karjalaa matka taittui. Lumen vähyys nostatti jälkikuumeen entistä korkeammalle eikä sitä yhtään auttanut kotimatkalla tullut viesti Kainuusta. Siellä oli jo Uula-pumi aloittanut jälkikauden! Tulevana kesänä toivottavasti aikaisempaa useampi pumi aloittaa mejäkoeuransa tai ainakin pääsee kokeilemaan jäljestystä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.