sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Loppuviikon puuhastelut

Näytelmäkerholaiset
Torstaille suunnitellut treenit siirsin lopulta suosiolla perjantaille ja sunnuntaille. Perjantaina  kävimme agilitaamassa vajaan tunnin verran. Ainon ja Armaksen kanssa otin lähinnä pussia ja sylkkäreitä. Usva taas juoksi putkia kuin viimeistä päivää. Se ei onneksi ollut illalla eikä lauantaina jumissa ja liikkui kohta turhankin vetreästi unohtaen ikänsä ja rikkonsa.

Lauantaina piipahdimme ulkomailla shoppailemassa ilman koiria. Nuppu tuli siksi aikaa katsomaan lapsostensa perään. Koiuduttuamme Aino ja Armas pääsivät 7 km lenkille ja illalla oli vielä Armasken kylpypäivä. Ainonhan pesin viikkoa aikaisemmin äitini luona Ainon ensin läträttyä auotoista valuneessa öljyssä parkkiksella.

Ainon ja Armaksen käsitys lenkin jälkeisestä lepohetkestä.. Ilmeisesti lenkin aikana vipinä ei lähtenyt töppösistä.

 Sunnuntaina oli sitten kurssin vetämisen jälkeen näytelmäsulkeiset pumeille. Luoja, että voikin ympyrän juokseminen olla vaikeaa! Saa nähdä tuleeko viikonlopun näytelmästä mitään muuta kuin farssi. Minulla alkoi sunnuntaista taas viiden yön putki, mutta jossain välissä täytyisi löytyä aikaa Ainon ja Armaksen kampauksien tekoon. Armaksessa ei onneksi ole tällä hetkellä niin kamalasti tekemistä.


Ihmeesti kuuden vapaapäivän aikana ehti tehdä yhtä sun toista, vaikka vielä sunnuntaina tuntuikin etten mitään saanut aikaan. Vapaat kuitenkin tuli omistettua koirille, lepäämiselle ja ystäville sekä omalle ukolle.

Oli aikaa miettiä koirien ruokavaliota ja hieman uudistaa sitä lisäämällä merilevää ja pellavansiemenrouhetta listalle.

Oli myös aikaa höpsötellä, opetella viheltämään paimenpillillä (kun en ilman pilliä osaa vislata), ulkoilla ja aktivoida koiria.

Oli myös aikaa levähtää. Tuntui ettei  uni lopu millään.  Valkoisen koirasängyn kanssa kävi tuuri kun meinasin myydä sen vähäisen käytön vuoksi. Työhuoneeni rymsteerauksessa sille löytyi kuitenkin uusi paikka ja tuplasti enemmän käyttöä. Nallekuva on hieman aikasempaa kuvasatoa.

Facebook-arvonnan palkintojakin päästiin maistelemaan
Kaikki kuvat valitettavasti nyt kännykän antia ja laatu sen mukaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.