sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Mitään ei olla tehty, vielä...




























Viikko taas vierähti töitä tehden ja koiria kotona viihdyttäen. Ei ehditty treeneihin, mutta olemme yrittäneet ulkoilla senkin edestä nauttien kauniista ilmoista. Olen itseasiassa hieman nipistänyt päiväunistani(=yöunistani), jotta koirat saisivat nauttia auringosta. Viikon päästä alkaa minulla pidempi loma, joten menen näillä silmäpusseilla sinne asti kevyesti.

Lauantaina kävimme unien välissä pyörähtämässä mätsärissä. Usva pääsi kehään Lotan kanssa ja esiintyi hienosti veteraanien toiseksi. Aino esiintyi pienissä aikuisissa alkuun ujostellen, mutta päätti yhtäkkiä parikilpailun loppupuolella ettei tilanteessa olekaan mitään jännitettävää alkaen esiintyä reippaasti. Tuloksena punaisten neljäs, jota pidän melkeinpä ihmeenä Ainon vähäiseen mätsärikokemukseen nähden. Ainon ongelma mätsärikehässä ovat olleet muut koirat, joita se on jännittänyt. Armas  pyörähti myös hakemassa mukavia kokemuksia kehästä, mutta emme jääneet enää sinisten kehään. Pitää osata lopettaa silloin kun koiralla on melkein kivaa ja kierrokset liikkeiden onnistumiseen sopivat. Armaksella kun on ikävänä tapana nipistellä minua polvista kun kierrokset nousevat liikuttaessa. Tämä ongelma pitäisi saada pois ennen Piteån näyttelyä. Tässä ei sitten olekaan kuin kolmatta viikkoa aikaa treenailla. Mätsärikuvia tulee, jos vain jostain löytyisi julkaisukelpoisia kuvia koiristani.










Toukokuu tulee olemaan kiireinen, sillä olen onnistunut kehittämään kaikkea kivaa ohjelmaa luonnetestistä paimennukseen. Mukaan mahtuu myös muutama näyttelyreissu. Ensi viikolla alkaakin jo spanielikoulu, johon olen Armaksen ilmoittanut. Myös kevään ryhmäpaikat ovat varmistuneet. Aino ja Armas pääsivät molemmat omiin ohjattuihin agilityryhmiin sekä saimme yhden tokopaikan. Nuppu keskittyy kesällä jäljestykseen, jossa meillä on operaationa koiran saaminen voittajaluokan kisakuntoon. Nyt Nuppu aloitti sopivasti juoksunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.