lauantai 17. toukokuuta 2014

Kittilä R 17.5.

Vietimme Levillä mukavan näyttelypäivän. En muistakaan milloin viimeksi näyttelyssä olisi ollut yhtä hersyvän hauskaa ja kylmää. Sain mukaan kenneltytöksi koirattoman ystäväni ja pitkä päivä kului nopeaa.



Aino oli huomattavasti reippaampi nyt kuin Posion näyttelyssä. Liikkeet menivät edelleen vähän sinne päin, mutta arvosteluun olevan tyytyväinen. Tuomarina oli hyvin tiukka Irina Poletaeva eikä hän jaellut turhaa sa:ta juuri kenellekään.


Ainosta sai siis EH:n seuraavalla arvostelulla:

"Narttumainen, neliömäinen, erinomainen pää ja ilme. Korvat voisivat olla paremmat. Oikea hampaisto, riittävä kaula, hyvä ylälinja, riittävä rintakehä ikäisekseen, hyvät kulmaukset, esiintyminen ja liikkuminen voisi olla parempaa, hyvä väri ikäisekseen." JUN EH, JUK1




Usvalle olin onneksi ottanut toppatakin mukaan ja se köllötteli kaiken joutoajan häkissään ja oli takin alta ihanan lämpöinen. Pomppa rulettaa näin keväälläkin. Lotta vei Usvaa kerrassaan mallikkaasti ja esitti sen ROP-veteraaniksi. Tälläkään kertaa Sa:ta ei tullut, mutta se ei ole niin oleellista. Arvostelu oli Usvallakin hyvä.
 "13-v, erinomainen tyyppi ja kunto. Oikea pään malli, hyvät korvat, hyvä ylälinja, hyvä rintakehä ja kulmaukset, liikkuu riittävän hyvin, erinomainen karva ikäisekseen" VET ERI, VEK1 ROP-VETERAANI

Nuppu ei mennyt tällä kertaa kehään, sillä se ei ollut sen kuntoinen. Valeraskaus on nyt niin pitkällä, että se näkyy karvassa ja yleensäkin koko koiran olemuksessa. Armas pääsi myös matkaan näyttelypaikalle ja oli reipas oma itsensä huomattuaan ensin että ei saa mahtailla kenellekään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.