torstai 23. kesäkuuta 2011

Mejäkokeen jälkeenkin on elämää..


Pitää jatkaa kuulumiset ihan omaan pätkään. Mejäkokeiden jälkeen alkoi muut hössötyksen, työjutut (luentosarjan pito) ja  luonnestin järjestelyt sekä juhannusnäyttelyn kiireily. Juuri mitään ei olla treenattu. koirat ovat pitäneet hellettä silloin kun niitä on ollut. Sitten kun ei ole ollut tarpeettoman kuuma on satanut vettä. Koskaan ei ole hyvä.

Näyttely on lauantaina, eli tässä on kaksi päivää aikaa miettiä mitä turkeille tekee. Tai ehtiikö niille tehdä mitään. Huomenna jos ehtisi kammata ja perjantai-ilta menisi sitten trimmatessa. Huominen ilta menee siis näyttelyn talkoilussa, samoin kuin perjantai aamu ja päivä. Lauantaista ja sunnuntaista ei kannata edes mainita..

Loppukesästä olisi tulossa ihan mukava. Heinäkuulle on suunnitteilla kaksi näyttelyä ja elokuulle yritän vielä päästä jonnekin mejäkokeeseen. Siinä välissä pitäisi treenata koira agilityssä kisakuntoon ja päästä syyskuussa kokeilemaan virallisia. Tavoitteisiin ei ole kirjattu vaatumusta tuloksesta, kisaamista vain voisi käydä harjoittelemassa maksullisesti.

Viime viikonloppusta meni lauantai luonnetestissä. Aikataulut olivat minun vallassani, joten lauantaille pyrin saamaan kaikki minua kiinnostavat rodut. Afgaani nyt kiinnosti testattavista kaikista eniten. Afgaanikuume ei kuitenkaan vieläkään noussut niin pahaksi, etten sitä hallitsisi. Oli kiva taas päästä ihailemaan kosketusetäisyydelle upeaa eläintä, mutta samalla tuli kova ikävä menneitä ystäviä.



Tässä vielä muutama puhelimesta löytynyt kuva pumpeloista, kaikki on ilmeisesti kuvattu keväällä.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.