keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pumien aktivointia yhteistyössä Hau-Hau Championin kanssa

Aloitin yhteistyön Hau-Hau Championin kanssa ja ensimmäinen testailupaketti saapui tuota pikaa.


Paketin ympärillä kävi kova kuhina. Tuntui, että tavarat viedään käsistä, ei pelkästään koirien toimesta, vaan mieheni iski heti silmänsä ihanan siniseen t-paitaan ja hauskaan pipoon. Pöllö-lelu on niin suloinen, että sen melkein tekisi mieli säästää itselle koristeeksi, mutta luulen sen päätyvän Usvalle huomisen eläinlääkärireissun palkkioksi. Wild Life pupu päätyy treenireppuun visusti piiloon arkileikeistä. Sen verran tiedän jo etukäteen sen kiinnostavan kaikkia.

Purutangot pääsivät heti käyttöön, sillä verkkopallot huusivat täytettä ja pumit kinusivat tekemistä. Syötän suurimman osan herkuista koirilleni joko treenatessa tai ne joutuvat muuten puuhastelemaan herkkujensa eteen. Koirillani on siis joka päivän herkkuhetki, josta Usva pitää tiukasti kiinni ja viimeistään Armas muistaa muistuttaa potkimalla herkkutynnyriä.

Söpön pienet annosateriat päätyvät nekin aktivointiin, eli kongien täytteeksi. Tästäpä tuli mieleen, että meillä on vain kolme kongia ja viisi koiraa...

Leksa pääsee maistelemaan postin tuomaa Hau-Hau Champion Super Primiun Salmon & Potato- ruokaa. Se syö tällä hetkellä muutenkin Hau-Haun kuivamuonaa eri makuja sekaisin, sillä Aino ja Usva voittivat kilotolkulla kuivamuinaa Pumi Show'sta. Ruoka on sopinut Leksulle todella hyvin.Hau-Hau Champion Dental Care purutangot M-kokoisina olivat kuin tehdyt noille meidän verkkopalloille. Tehtävä oli lisäksi sopivan haastava, koska purutanko oli tiukasti kiinni pallon silmissä. Toiset selvisivät nopeampaa tehtävästä kuin toiset. Leksu-raukka joutui syömään tankonsa ilman palloa, sillä nimittäin on taipumus vetää mutkat suoriksi ja tehdä aktivointileluille brutaaleja toimenpiteitä saadakseen namit ulos. Muoviset pallot se repii auki ja verkkopallot pieneksi silpuksi. Purutangot upposivat kaikkien kitusiin nopeaa ja harvinaista kyllä tyhjät pallot vielä nuoltiin ja niistä meinasi jopa tulla riitaa.

1 kommentti:

  1. Onpa kieltämättä söpö pöllö. Ehkä pitää hankkia meillekin tuollainen! Jos Timi ei siitä innostu, niin laitan hyllyyn koristeeksi. :D

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.