tiistai 30. syyskuuta 2014

Pumeja kerrakseen


Hau-Haulta tuli yllätyspaketti piristämään  meidän arkea. Pumit olivat pähkinöinä nähtyään paketin sisältävän jotain pörröistä ja mahdollisesti vinkuvaa. Paketista paljastui kolme Reiskaa, eli Hau-Hau:n nimikkokoira miniversiona. Reiskahan on rodultaan pumi. Lisäksi paketista löytyi vielä kaksi meille ihan uutta herkkupussia. Hau-Hau Champion Kana-riisinuijat pääsivät heti maisteltaviksi ja Kanafilee-bataatti päätettiin säästää jollekin toiselle sateiselle päivälle.

Tutustellaan..
Armas innoistui Reska-lelusta niin, että unohti kokonaan taloudessa olevan juoksuisen nartun. Se vietti koko illan harmaata kaveriaan kanniskellen ja imeskellen.


Aino myös totesi Reiskan olevan loistoseuraa, sellainen Usvan kaltainen kiltti kaveri. Paha vain, että juoksun alkuhöyryissä kiukkuisena pörräävä äiti-koira iski silmänsä Ainon pehmoon. Aino katsoi pehmon omistajuuden säilyvän parhaiten sillä itsellään kun se istui jonkun sylissä Reiska suussaan.

Mitä siellä tapahtuu?

Nuppukin pääsi lopulta kokeilemaan Reiskan retuutusta ja se taisikin kunnolla purkaa paineitaan, koska oli niin hyvällä tuulella leikittyään hetken lelulla. Usva puolestaan malttoi odotella taustalla, että kaikki muut saavat kokeilla uusia leluja rauhassa. Sitten se pääsi vauhtiin.









3 kommenttia:

  1. Ihania nuo pumi-lelut!! Frida innostuu uusista leluista myös niin, että seuraavat pari päivää menee sillä ihan uutuuden viehätyksessä :-) Snautserit ei sen sijaan tunnu tajuavan eroa uuden ja vanhan lelun välillä.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, meillä on noita samoja juttuja kokeiltu ja kyllä on pumit tykänneet lelusta ja herkuista. :) Me muuten taidettiin voittaa tuossa arvonnassa, mutta mulle ei ole tullut vielä palkintoja. Oletko laittanut jo viestiä voittajille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teilläkin on tykätty. Meillä Reiskaa retuutetaan edelleen ensimmäisenä. Pakettien postitus meni turhan pitkäksi. Olethan jo saanut postia minulta?

      Poista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.