perjantai 29. elokuuta 2014

Road Trip part 4: Hotelli Scandic Järvenpää

Oli pakko tehdä hotellista oma postaus. Lauman kanssa meni hotellissa asuminen mukavasti ja kaikkiaan viihdyimme kolme yötä. Kerrankin oli hotellihuone, missä ei ollut kokolattiamattoa. En tiedä mitään vistompaa kuin kokolattiamatto. Toki on monta muutakin vistoa asiaa olemassa minun maailmassani, mutta lattiamateriaalina kokolattimatto on minulle kauhistus.


Scandic muisti heti alkuun koiravieraita tervetulaisipussukalla. HauHaun ruoka oli maittavaa, mutta pumit purnasivat kun yksi purkki ei oikein riittänyt kuin maistiaisiksi kun se jaettiin tasan neljälle. Joku muisti myös, että Sokos hotellissa kaikki olivat saaneet omat pussukkansa. Scandic ei tosin ottanut koiralisää kuin 10 euroa hotellihuoneen hintaan vaikka pallokorvia oli laumaksi asti. Ilmaisia lounaita ei ole, mutta tämä kuitenkin ilahdutti eleenä kovasti ja kertoi heti alkuun hotellin asennoitumisesta karvaisiin asiakkaisiin. Hotelli oli muutenkin hyvin koiramyönteinen ja vaikka meistäkin lähti tietyissä siirtymätilanteissa hieman ääntä, niin aina henkilökunta jaksoi hymyillä ja olla luontevan ystävällisiä. Tuo ruokapurkki muuten maistui jopa ikinirsolle Usvalle, niin hyvin että merkki ja maku laitetaan muistiin. Olisi edes yksi "pikaruoka" mikä mummelillekin menee varmasti.

Hauskaa hotellihuoneessa oli, se miten hyvin se sisustettu kuin koiriani ajatellen. Sävyt olivat juurikin kuin tehty meitä varten. Kaikki ihanan harmaata, mustaa ja valkoista. Tunsimme olomme hyvin kotoisaksi koirien sulautuessa sisustukseen. Salaa aloin haaveilla harmaata laminaattia myös kotiin. Tosin sen jälkeen menisi kaikki muu sohvaa lukuunottamatta uusiksi..


Kiitos Scandic Järvenpää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.