torstai 14. elokuuta 2014

Road Trip part 2: Pumi Show 2014




Pääsin viimein osallistumaan Pumi Show'hun. Olen joka vuosi huokaillut ja miettinyt, että kiva olisi, mutta ajankohta on ollut aina väärä. Lähdimme nyt tapahtumaan ajatuksella että harjoittelemme WDS:ta varten. Tajusin Armasta kehään viedessäni että se oli roikkunut edellisen kerran näyttelyremmin päässä Voittajassa 2013 eikä silloin liikkeet onnistuneet mitenkään päin. Historia toistaa itseään ja joskus olisi ihan hyvä treenatakin asioita.

Tuomarina toimi Zsolt Fodor ja arvostelu sujui mukavan jouhevasti. Arvosteluista tunnistin koirani ja tuomari olikin asiantuntevasti löytänyt niiden viat ja hyvät ominaisuudet.




Teräsvillan Aina Valmis
"Armas"

"Hyvin kookas 1,5-vuotias uros. Hyvät mittasuhteet. Hyvät takakulmaukset. Tyypillinen päänmuoto. Hyvät korvat. Liikkeitä ei voi arvioida kunnolla. Vähän epävarma käytös"
NUO EH, NUK 1





Teräsvillan Ainoa Oikea
"Aino"

" 1,5-vuotias neito. Kompakti. Lyhyt, mutta vahva ja lihaksikas runko. Kiva vatsalinja. Erinomaiset kulmaukset.. Hieno rintakehä. Erinomainen pään muoto ja mittasuhteet. Tummat ruskeat silmät.Erinomaisesti kiinnittyneet korvat ja -asento. Hyvä karvapeite. Varsin lyhyt kaula. Erinomainen hännän kiinnitys"
NUO ERI, NUK1, SA, PN1, VSP







Karvakorvan Friidu
"Nuppu"

" 5-vuotias narttu. Lihaksilkas vahva ruumiinrakenne. Hyvät kulmaukset. Hyvä hännänkiinnitys. Kaunis ilmeikäs pää. Hÿvä korvien asento. Hieno karvapeite."
VAL ERI VAK 2, SA

Usvasta minulla ei ole tällä hetkellä vielä yhtään pumishow kuvaa, mutta mummeli loisti ja oli oma iloinen itsensä kehässä.

Karvakorvan Usva
"Usva"
"13,5-vuotias rouva. Todella hyvässä kunnossa! Lihaksikas, vahva runko. Erinomainen karvanlaatu. Hyvät kulmaukset ja hyvä hännän kiinnitys. Tummanruskeat mantelinmuotoiset silmät. Erinomaiset pään mittasuhteet. Hyvät korvat. Kaunis ilme"
VET ERI, VEK 1, SA, ROP- VET




Tapasimme pitkästä aikaa myös pentueemme isän Manon, joka oli edelleen juurikin niin hurmaava kuin muistin. Nupullakin oli vielä helliä tunteita jäljellä Manoa varten.
Fifikus Mano
"Mano"



Fifikus Mano

Aino pääsi osallistumaan isänsä ohella Päivän hurmaavin persoona- kilpailuun. Kilpailun voitto meni oikeutetusti äärettömän suloiselle pennulle.

Imse Vimse Power Girl 

Valitettavasti emme ehtineet kuvata kaikkia osallistuneita, mutta jokunen kuva kuitenkin kertyi muistikortille. Yllättäen kameramieskin oli kiireisenä kun kaikki neljä pumia piti vuorollaan luotsata kehään.

Napos Ujonc


Ylenmäen Obelix

Pustan Helmen Karhunsammal

Fifkus Mano

Fifikus Mano

Ylenmäen Obelix ja takana Aino...

Urosten valioluokka

Urosten valioluokka järjestyksessä. Näyttääkö Kirka muille kieltä?

Fifikus Vitez

Fifikus Vitez



Karvakorvan Gaala

Pustan Helmen Kuurankukka

Scirpasta Nyersacel


Mariell De Marque Freke Fylgia-Barn
&
Sue The Invisible Pumidoro

Pustan Helmen Karhunsammal & Pustan Helmen  Helmen Kuurankukka
Fifikus Zafir & Fifikus Vitez
Mariell De Marque Freke Fylgia-Barn & Sue The Invisible Pumidoro
                                                     
ROP ja VSP



Palkinnot olivat niin ylitsevuotavan ruhtinaalliset, että melkein piti miettiä kuka kyytiläisistä jätetään pois matkasta, jotta saadaan saalis mahtumaan autoon kotimatkalle. Kummasti mieheni ei kuitenkaan ehdottanut anopin kyydistä jättämistä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.