torstai 28. tammikuuta 2010

Kuulumisia


Viikko sitten treenailimme suhteellisen ahkerasti. Usvan maanantain agitreenit olivat todella kivat. Ainoa murheenkryyni oli A:n alastulo. Usva ei tiennyt miten haluan sen tekevän sen. Pysähtyi lopulta kun kunnolla huudahdin. Treeniä treeniä..

Nupun keskiviikon käytöskoulu ei mennyt nyt sitten niin kovin hyvin. Kävimme kunnon lenkin ennen treeniä ja ruokin ipanan. Käväisi mielessä josko on liian väsynyt treeneihin kun herätin "Nukun" mukaan. Hirveä into halliin, mutta alkoi sitten väsyään kärttyilemään muille. Erityisesti setterit ovat edelleen mustalla listalla. Työskentely pennulla ojn edelleen hyvää (kontakti on hyvä), mutta nyt otti tosiaan häiriötä eri koirista kuin viime kerralla.

Tällä viikolla kaikki meni sitten pieleen. Varasin hallin ma aamupäiväksi, mutta hammaslääkärin jälkeen olin niin pökkyrässä lukuisten puudutuspiikkien jäljiltä ettei treenaamisesta tullut mitään. No, Nuppu ja Usva käyttivät hallivuoron hyödyllisesti leikkien.

Illalla oli sitten Usvan agilitytreenit. Usva tempoili odotellessaan takajalkansa kipeäksi. Eipä tullut treeneistä sitten mitään kun jalalle ei pystynyt varaamaan. Leksu pääsi tottistelemaan Usvan agivuoron jälkeen. Seurauksen käännökset alkavat sujua hyvin, mutta muuten malinoisin tukirangan tilalla oli tällä kertaa velttoa makaroonia. Koira ei millään  pysynyt istualtaan vaan valahti koko ajan velttona lattialle..nuuskuttamaan. Joku ihana juoksuinen narttu haisee edelleen matossa.

Usva ei tosiaan onnu nyt lainkaan, oli ilmeisesti kolauttanut vain jalkansa johonkin. Maanantain treenien yksi teema tuntui olevan jalkojen telominen ;)

Keskiviikkona olisi ollut Nupun Käytöskoulun viimeinen oppitunti, mutta minä olin sitten mukavassa kuumeessa.. Perjantaina on Kontaktiryhmän treenit. Sinne on mentävä vaikka pää kainalossa.

Ehkäpä tuleva viikko olisi parempi..

Pakkasviikon pelastus oli aurinko, joka näkyi tänään pitkästä aikaa :).

 Aurinko n. klo 12.00..jihaa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.