torstai 16. heinäkuuta 2009

Rokot ja trimmi


Tänään oli viimein rokotusten vuoro. En itse ollut varannut rokotus aikaa ja niinpä olin maanantaina jo ensimmäisen kerran menemässä eläinlääkäriin..keskiviikkona toisen kerran. Molemmat piikit pistettiin Nupun takapuoleen, sillä etuosa syyti kirouksia varsin vakuuttavasti. Olisi varmaan syönyt lääkärin, jos en olisi ollut välissä. Mitään kammoa sille ei tälläkään kertaa jäänyt käynnistä, sillä heti lattialle päästyään se oli oma terhakka itsensä.

Tarkoituksena oli mennä Usvan kanssa illan pk-treeneihin koeliikkeitä hiomaan, mutta tuli taas kamala vesisade ja ukonilma. Tällä viikolla on melkein joka päivä jyrissyt. Oli sitten hyvää aikaa siistiä koirien turkkeja. Mimmin ja Usvan korva- ja naamakarvat saivat kyytiä ja ryytyneet ilmeet piristyivät kummasti. Usvaa trimmatessani Nuppu kiipesi olohuoneen sohvapöydälle keikistelemään. Päättelikö lie Usvan saavan palkkaa pöydällä olosta.

Nupulle tein ensimmäisen oikean trimmin, joka näemmä kaipaa vielä viilaamista kun nyt kuvia pääsin katsomaan.. Nuppu ei alkuun oikein tykännyt hommasta, mutta pienen keskustelun jälkeen tyytyi vain mutisemaan rumia ;). Kyllä se vielä kesytetään. Pörröturkin alta kuoriutui varsin jalkava ja nätti pikkuneiti. Nyt näkyvät silmätkin kunnolla. Parempia kuvia tulee heti kun ehdin ulkona kuvailemaan.

Mimmi ei ilmeisesti enää kuule juuri mitään, sillä se ei reagoi ukkoseen enää millään tavalla. Nuppua ilmat eivät hetkauta ja Usva raukka hermoilee suotta jyrinää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.