lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappuhöpötyksiä



Perjantaina-aamuna minulla tuli kiire siistiä koirien silmät esiin ja napsia niistä vappukuvia ennen töihin menoa. Olin luvannut tehdä jonkinlaisen vapputervehdyksen rotuyhdistyksen fb-sivuille ja tietenkin tuli kiire asian kanssa. Alkuviikosta olin onneksi löytänyt somaakin somemman meripojan lakin Armakselle ja tulin samalla ostaneeksi serpentiiniä ekaa kertaa vuosiin rekvisiitaksi.


Aino halusi ensimmäisenä kokeilla uutta hattua, mutta sille se oli selkeästi väärän kokoinen. Luonnonvalo tuli kuviin myös ihan toisin kuin ajattelin. Paljon on vielä opittavaa. Armas ei yleensä kauheasti innostu poseeraamisesta, mutta minun ja Ainon innostus tarttui siihenkin. Lopputuloksen voi käydä katsomassa Pumit ry:n facebook-sivuilta, eli täältä.


Vappuaatto ja vappupäivä menevät tietenkin töissä ja kotona aika menee Ainon ja Armaksen vahtimiseen. Ainon juoksussa ollaan nyt parhaisen päivien alussa menossa. Tänään Armakselta jäi ensimmäinen ruoka syömättä lähes kokonaan. Aino on jo kaksi päivää tarjonnut, mutta Armas on vasta lämpenemässä. Edelleen olen enemmän kuin onnellinen järkevästä uroksesta, joka ei mene sekaisin juoksuisista nartuista ennen kuin oikeasti on järkevää. Onneksi maanantaista alkaa pitkä vapaa ja saan olla kotona noiden kanssa.  Keskiviikkona olisi Usvan lääkäriaika ja torstaiksi sain ajan silmäpeilaukseen Pelloon ja lauantaina onkin jo Posion näyttely, jonne lähdetään ihan vain näyttäytymään ja harjoittelemaan. Lisäksi olisi kouluhommien tekoa, joten viiden päivän vapaa tulee kyllä käytettyä tarkoin.

Kivaa vappua!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, noiden kanssa on kyllä hauska värkätä, kun ovat kaikessa niin innoissaan mukana. :)

      Poista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.