keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pentukuumetta ilmassa

Nuppu ja Usva leikkivät

YouTubesta löytyi pari vanhaa videota, minkä olen koiristani askarrellut. Tästä näkee hyvin, miten passiivinen leikkijä Usva on taisteluleikeissä. Usva rakastaa leikkimistä, mutta taisteluleikeissä se on opetettu tuollaiseksi väärin leikittämällä. Minä olen siis ollut liian aktiivinen ja hallitseva leikittäessa. Sen jälkeen kun huomasin virheeni, olen saanut kovalla työllä (mm. itseäni laskemalla) Usvan repimään rättiä yms. hieman ponnekkaammin. Muiden kanssa se kyllä taistelee.

Nupulle Usvan kaltainen leikittäjä on ollut varsinainen lahja. Nupusta on kehkeytynyt varsin aktiivinen leikkijä kaikkinensa. Se innostuu leluista, ja pelkästään jo minustakin, eli voin palkata sen leikittämällä ilman lelua.

Pentukuumetta on tosiaan ilmassa. Videon uudelleen löytäminen vain pahensi sitä. Se hyvä puoli kuumeilussa oli, että sain viimein tehtyä kennelnimihakemuksen. Ei ollut helppoa päättää nimivaihtoehtoja, ja ihan sen vuoksi hakemus on pyörinyt kuukausia pöydälläni. Muutenkin päivän aikana sitä on huomannut useaan otteeseen pähkäilevänsä Nupun toivottavasti tulevaa jälkikasvua ja nyt iltasella piti taas katsella Manon luonnetestivideoita. Harvoin lt-videot aiheuttavat niin hyvää mieltä, kuin kyseisen koiran suoritukset tekevät. Videot eivät ole valitettavasti netissä, mutta kaikki kiinnostuneet saavat varmasti ne nähdä.

Koska Vuodatuksen palvelimelta ja samalla vanhasta blogistani on kadonnut kaikki Nupun pentukuvat, niin laitan tähän muutamia kiusaamaan itseäni.


Sen Oikean tuntee..

1 kommentti:

  1. Etkä ole ainoa, jota nuo kuvat kiusaavat. ;)

    Liki 10v pumi itsellä, nyt tosin jo eläkkeelle jääneenä vanhuudenvaivoineen.
    Kasvattaja tarjosi sijoitukseen urospumia, mieli olisi tehnyt myöntyä, mutta kun yksi pentu pyörii jo jaloissa... Ajasta ei toisaalta olisi puutetta, mutta haluan tuohon yhteen nyt keskittyä ensin ja ottaa kolmannen koiran sitten kun tuntuu sopivalta.

    Mutta onneksi voi haaveilla; nimenkin olen jo mahdolliselle muutaman vuoden päässä olevalle puminpennulle valinnut. Heh.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.