maanantai 14. joulukuuta 2009

Kuulumisia ja treeniä


Sitten viime merkinnän olemme treenailleet edelleen samaan tahtiin. Pari-kolme hallitreeniä viikossa.

Lexun työskentely menee koko ajan eteenpäin. Teknisesti se osaa jo bh:n liikkeet. Noudotkin sujuvat samaan malliin, mihin toissa kesänä niiden kanssa jäätiin.

Usvan kanssa olemme keskittyneet kontakteihin ja keppeihin omatoimitreeneissä. Valitettavasti pari ohjattua on jäänyt välistä, mutta niissä missä ollaan oltu koira on toiminut mielestäni varsin hyvin. Kisaaminenkin houkuttaa pitkästä aikaa. Pitää vain sitä ennen kuvat Usvan luusto uudelleen. Tottisjutuista en ole Usvan kanssa treenannut muuta kuin noutoa, ehkäö siksi että se sujuu kaikista parhaiten. Saadaan molemmat kaivattuja onnistumisen kokemuksia. Kivaa on ollut. :)

Nuppunen on päässyt treenamaan agia, tottisliikkeitä ja näytelmiä varten. Yllättävän hyvin meni taanoiset näytelmäharkat. Nuppu liikkuu hyvin ja antoi Paulan koskea itseensä ujostelematta. Hampaita en alkanut vielä näyttelemään, tai siis antanut "tuomarin" niitä räplätä. Nuppu on jännä otus. Näyttelytreenejä odotellessa se teki omaaloitteisesti tuttavuutta Tanjan kanssa ja antoi räplätä itseään tosi kivasti. Heti kun minä annoin namia Tanjalle Nuppua varten, niin johan N. heittäytyi epäluuloiseksi. Sain vinkiksi etten saisi antaa Nupulle tilaisuutta vetäytyä. Se itseassa toiminkin erittäin hyvin.

Viime to meillä oli Nuppusen kanssa erittäin hyvät agitreenit. Sain jo hyvin otettua sivulta ohjaamista. Kepit päätin sittenkin opettaa ilman ohjureita, samalla tavalla kuin Usvallekin. Taitaa olla kaikista nopein ja sopivin minulle. Ärsyttää jos hommassa on liian monta liikkuvaa osaa..rittää että minä ja koira liikumme jokaiseen ilmansuuntaan yhtäaikaa.

Nupun suusta löytyi muutama päivä sitten ikävä haavauma, joka on nyt sitten "tehohoidossa" .Haavauma on kipeän näköinen ja varmasti osasyy siihen miksi sen tunteet ovat taas leiskuneet viime aikoina. Toinen syy lienee lähiaikoina alkava juoksu. Meillä ehtikin olla jo aika leppoisaa tässä välissä. Onneksi kohta taas hellittää kun hormoonitoiminta tasaantuu.

Mimmin kanssa ajattelin jatkaa taas tottisliikkeiden treenausta. Ikäähän sillä on jo, mutta nauttii edelleen uusien asioiden opettelusta. Agitreeneissä Mimmin tehtävänä on nostattaa nuorisoa (ihan kuin sitä muka tarvitsevat, nousevat kuin pullataikina). Parasta mitä M. tällä hetkellä tietää on putken ja keppien tekeiminen uudelleen ja uudelleen..palkkakin kun on kohillaan.

Tässä muutama kuva Nupusta 8kk-trimmissä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.