lauantai 14. helmikuuta 2009

KuutamoTOKOilua ja agitreeniä


Tortaina 12.2 pääsimme pitkästä aikaa Usvan kanssa KuutamoTOKO ryhmään. Treenasimme maahan menoa, seuraamisen käännöksiä, liikkeestä pysähtymistä.

Maahanmeno tökki sen verran paljon, että mietin josko opetan sen kokonaan Usvalle uudestaan. Haluaisin sille samanlaisen maahanmenon kuin Mimmillä on, eli että se heittäytyisi suorita jaloilta salamana maahan. Tosin Usva kyllä osaa senkin, mikä kävi ilmi siinä vaiheessa kun otin liikkeestä seisomista seis-käskyllä. Meni sitten nätisti maahan.. Seuraamisen käännöksiin vaihdan myös pallopalkan. Noiden tökkimisien seurauksena minun treeni-into sen kuin vain kasvoi lisää. Harmitti vain kun jalka+kipsi ei oikein taipunut kaikkiin palkkaus yms. pyörähdyksiin ja nopeisiin liikkeisiin, vaikka parhaani yritin.

Treeneistä jäi varsin postiivinen tunne. Usva ylsi varsin hyviin suorituksiin kun käytin lelua palkkana. Lelusta taisteleminen on mennyt mukavasti eteenpäin. Huomaan, että on kannattanut keskittyä oikeanlaiseen leikittämiseen.



Perjantaina 13.2 Hanna ja Eimi noukkivat meidät mukaansa hallille. Perjantai oli siis pelastettu!

Aamu nimittäin alkoi ankeasti uudella tikkienpoisto reissulla. Torstaina tikit periaatteessa poistettiin, mutta perjantai aamuna huomasin, että niittejä oli vielä jäljellä. Ei kun uudelleen sairaalaan.

Treenasimme agia, teemana kepit ja putki. Nilkutin/köpötin yhden putki-keppi-hyppy sarja, mutta totesin sitten ettei se ehkä ole järkevää, vaikka meni ihan hyvin. Hallissa on päivisin haukkumis-ja kiroilukielto, joten hillitsin Usvaa sumutinpullolla. Kummasti meidän putkeen viennissä ollut ikuinen ongelma lähti vesisuihkauksen myötä pois. Usvalla on siis opittuna tapana jäädä putken suulle haukkumaan, ellen ohjaa erityisen tarkkaan. Nyt kun kielsin haukkumasta vettä käyttäen, niin johan loppui putkiongelma. Usva alkoi hakemaan itsenäisesti putken suuta ja alkoi myös etenemään putkelle varsin ilahduttavasti. Treenit olivat siis parhaat aikoihin. :) Mimmi oli myös mukana, ja se tuntui viihtyvän paremmin nyt tässä uudessa hallissa. Mimmi teki muutaman kerran keppejä ja putkea, jotka ovatkin molemmat nykyään sen lempiesteitä, ja periaatteessa ainoita joihin annan sen enää tehdä.

Maanantaina selviää saanko jättää kipsin kokonaan pois. Nyt se on tarranauhoitettu, eli saan ottaa sen pois jalan jumppaamisen ajaksi. Kyllä se tästä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.