torstai 8. tammikuuta 2009

Agia, tokoilua ja temppuilua


Aamulla suuntasimme taas hallille treenaamaan agia. Treenit olivat yksinkertaiset, mutta yllättävän vaikeat. Positiivistä oli Jonnan ja Usvan meno, sekä Usvan eteneminen. Pitempiä pätkiä pitäisi taas alkaa tekemään, niin tulisi rutiinia ohjaamiseen. Mimmikin innostui treenaamaan, vaikka aluksi yrittikin poistua hallista autoon viehkeän piippauksen voimalla. Hyppi yllättävän hyvin, kunnes ei sitten nähnyt erästä rimaa ja tippui sen päälle. Ihmeen väsyneitä olivat molemmat loppuillan. Kuulema niin oli eräs toinenkin..

Illalla treenasin Lexun kanssa luoksetuloa, lähellä oloa, jääviä, ja seuraamista. On ilo treenata sen kanssa kun se tekee niin reippaasti ja innolla kaiken mitä pyytää. Pitäisi taas lähteä hallillekin kokeilemaan, kun se jo kotona osaa ;). Lopuksi otettiin illan kevennykseksi Pam!, olet kuollut-temppu. Käsittämätöntä miten nopeasti se oppii uusia juttuja.

Huomaan, että itselle tulee taas intoa opettaa koirille kaikenlaista turhaa, kun ei päästä ulkoilemaan kunnolla pakkasten vuoksi ( täällä parhaimmillaan yli 24 pakkasastetta). Eilen Usvalle opetin pallon laittamista ruokakuppiin (toimii jo). Seuraavaksi saa koko koira mennä sinne ;). Hankala oli vain treenata naksun kanssa kun Mimmi kihotti selän takana ja kokeili koko temppuohjelmistonsa läpi. Pääsi sekin sitten näyttämään taitonsa. Pitäisi keksiä Mimmillekin jokin uusi juttu opetettavaksi, ei kuitenkaan mitään missä se joutuisi kosketuksiin minkään epämääräisen kanssa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.