sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Muistamisia viime vuodelta




Kerhomme kevätkokous saatiin nuijittua läpi ja meillekin tarttui sieltä muutama palkinto mukaan. Aino oli tasapisteillä vuoden näyttelykoira kilpasiskonsa kanssa (englanninkääpiöterrieri) ja sai uuden pokaalin palkintokaappiinsa. Minut valittiin Bamin maljan "vuoden tehopakkaus" saajaksi jäsenten ehdottomana, kiitos teille! Palkinto on kiertänyt vuodesta 1993 ja sain sen viimeksi vajaa kymmenen vuotta sitten.



Lapin Kennelpiiri myönsi minulle hopeisen ansiomerkin ja Mikalle kultaisen "kiitoksena uutterasta kenneltoiminnasta". Lisäksi Mika palkittiin eläinkaupan lahjakortilla kerhon toiseksi eniten talkoopisteitä keränneenä jäsenenä. Nuppu sai MEJÄn voittajaluokan pronssisen mitalin.



Näiden palkintojen myötä on kiva alkaa suunnitella tulevaa koevuotta. Muutama näyttely on tarkoitus käydä, eli kokeilla saada hankittua Armakselle puuttuvat cacibit ennen kuin kv näyttelyiden määrä romahtaa muutamaan hassuun näyttelyyn pohjoismaissa. Lisäksi Armaksen varalle on toiveissa mahdollisimman paljon mejäilyä ja nose work-treenejä pk-tottista unohtamatta. Ainon varalle olen suunnitellut ahkeraa rallyn, mejän ja nosen treenausta ja niitä pentujakin pitäisi yrittää saada maailmalle vielä tämän vuoden aikana. Nuppu käy muutamissa näyttelyissä kokeilemassa veteraaniluokkia ja keskittyy toivottavasti ahkeraan mejäkokeiluun. Tarkempia tavoitteita en halua tehdä, vaan iloita ja yllättyä jokaisesta yrityksestä saavuttaa jotain.

Omat tavoitteeni ovat korkealla, niin opiskelujen kuin kunnon kohottamisen kanssa. Tosin, minun kokopäiväinen opiskelijan elämä loppui lyhyeen, sillä minua kysyttiin taas töihin. Uusia työhaasteita on siis luvassa samassa talossa, mutta uudessa tiimissä. Kaiken kaikkiaan näyttäisi olevan tulossa isoja haasteita täynnä oleva vuosi, mutta en anna sen säikäyttää itseäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.