maanantai 5. syyskuuta 2016

Syksyn treenit pärähtivät käyntiin




Tällainen pikapostaus tällä kertaa itselleni treenaamisen tueksi, sillä aikaa kun elokuun kasaan kurova postaus muhii omassa liemessään. Eli nyt alkoi syyskauden treenit ja puhkumme intoa!

Ilmoitin Ainon rally-tokon jatkoryhmään, joka valitettavasti osui lopulta sunnuntaille sellaiseen aikaan, että vuoro kuin vuoro niin olen töissä. Laskennallisesti kuukaudessa on noin yksi vapaa sunnuntai, mutta niin kauan kuin lumi ei ole maassa niin mielelläni viettäisin sen jossain muualla kuin kylän pinnassa. Onneksi saimme paikan maanantain klo 18.30 rallyn alkeisryhmästä. Kertaus on opintojen äiti, joten tämä ryhmä sopii meille todella hyvin.


Tänään oli sitten ensimmäinen treenikerta. Teimme pienen ratapätkän jonka ekalla yrityksellä minä unohdin hengittää ja Aino oli kuin lentoon lähdössä. Kiirehdin tavallista tiukemman työvuoron jälkeen vauhdilla kentällä ja olimme sitten Ainon kanssa alkuun molemmat ylivirittyneitä. Onneksi minulla laski vire normaaliin ja Aino tasaantui sen myötä. Tämän treenin jäljiltä päällimmäisenä ajatuksena on edelleen työstää sitä kuuluisaa seuraamista oikea-asentoiseksi ja vaatia hieman enemmän malttia koiralta. Hauskaa meillä oli, ja se onkin pääasia. Ilon kautta!

Toinen ryhmä mihin olin Ainon ilmoittanut oli temppuryhmä, joka sekin sitten sattui maanantaille klo 19.30. Hieman hirvitti miten Aino mahtaa jaksaa kaksi tunnin ryhmää peräjälkeen, mutta ainakin tällä ensimmäisellä kerralla Aino oli oikein mainio ja jaksavainen. Hieman Ainossa välillä näki turhautumisen merkkejä, eli se kokeili komentaa minua tai keskittyi liikaa kavereihin, jos sai yhtään löysäillä tekemisen välissä. Silloin kun hommassa oli tekemisen meininkin niin kaikki häiriötekijät unohtuivat.

Ekalla treenikerralla aloitimme uutena käteen koskemisen, minkä tarjoamisen Aino tajusi heti. Sain tehtyä sitä nopealla toistovälillä 5 x 20 namin sarjaa naksua käyttäen. Toinen treenattava asia oli ns. Six-sax käveylä. Tämänkin työstäminen alkoi mukavasti naksuttelemalla. Muutemaan viimeiseen toistoon otin lelun käyttöön. Siitä Aino vasta innostuikin..

Kaiken kaikkiaan Aino jaksoi todella hyvin ja minä sain päivän työajatukset karistettua yltäni. Huomenna olisi sitten Armaksen vuoro. Sen varsinainen treeniryhmä alkaa vasta lokakuun alussa. Ilmoitin sen pk-henkiseen tokoryhmään, joka on keskiviikkosin klo 17.00. Siihenkin ehtiminen tekee varmasti talvella tiukkaa, mutta pitää yrittää kuitenkin. Huomenna olisi tarkoitus käydä Armaksen kanssa ahvenentalutuksessa ja työstää samoja juttuja mitä Ainon kanssa tänään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.