maanantai 3. tammikuuta 2011

Joutilaana..


Minulla loppui määräaikainentyö joulukuun viimeinen päivä ja nyt elän töiden kanssa päivä kerrallaan. Tarkoituksena olisi ottaa tästä kaikki ilo irti. Tarkoittaen koirien treenaamista ja gradun kirjoittamista. Graduhommat olenkin aloittanut..ostin nauhurin. Kyllä se tästä, kunhan vauhtiin pääsen. Treenailu jäi jouluviikolla hallilla hengailun asteelle, kävimme lähinnä vain leikkimässä lämpimässä. Usva sai fysioterapeutilta lääkkeeksi vapaaa juoksemista ja agilityn keppejä ja kontaktiesteitä. Ekan hallikerran jälkeen olin varma, että koira meni rikki. Jalka kipeytyi todella paljon, eipä kyllä Usva sitä yhtään säästellyt kirmatessaan Nuppusen kanssa. Illalla ontui tavallista enemmän, mutta perin päivän päästä jalka oli parempi kuin ennen vapaana juoksentelua. Ilmeisesti sillä oli vielä kiinnikkeitä jalassa, jotka kinnasivat. Nyt Usva ontuu hieman edelleen. Fysioterapeutin mielestä jalka on kunnossa, mutta koira ei vain käytä sitä jostain syystä. Lääkkeeksi tähän on sitten sellaista liikkumista mikä saa koiran unohtamaan ontumisen. Sehän ei tosiaan onnu jos sillä on mielessä jotain muuta, esim. pupu.. Nyt hinkuisin taas hallille, mutta on menossa hallinvaihtoviikko ja treenit peruttu.

Nuppu ehti käydä jouksun jälkeen kerran treeneissä. Tavattoman paljon on juttuja mitä pitää treenata, eikä omat fiilikset olleet parhaat mahdolliset kunnon treenaamista ajatellen. Lelua pitää alkaa käyttämään palkkaamisessa, toimii namia paremmin.





Usva otti joulun (lahjat..) innolla vastaa :)

Edit. Onnistuin joulukuvan lisäämisen yhteydessä hävittämään pitkän vuodatuksen naapurista.No, en jaksa ko. tarinaa kirjoittaa uudelleen. Pitää laittaa koko tarina, jos ongelmia vielä ilmaantuu. Tuskinpa tuo jättää kiusanteon tuohon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.