keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Rovaniemen KV ja Nupun rtg-tulokset


Aloitetaan tämän päivän iloisesta yllätyksestä. Osasin kyllä odottaa lonkkien olevan hyvät, mutta jännitin silti ihan kamalasti. Lonkat olivat A/A ja kyynärät 0/0. Saatteessa oli maininta toisen kyyrän olevan rajatapaus, mutta se turkin tulee meitä haittamaan jos koiran pitää kunnossa. Olen suunnattoman tyytyväinen ja onnellinen :)

19-20.6.6 oli meillä KV näyttely. Kolme päivää meni näyttelyssä talkoilessa. Rankkaa oli, mutta oli kiva tavata tuttuja. Pumikehän laidallakin oli mukava tunnelma.

Nuppua oli hellyyttävä katsella sen esiintyessä kuin pentuluokkalainen. Se edelleen ujopiimäili, mutta antoi koskea itseensä tälläkin kertaa. Tulokseen olemme tyytyväisä, koira on edelleen kesken kaikin puolin. Tosin, mihinkä se olisi edes ehtinyt kasvaa viikossa.







"14 month. Big female. Missing temperament. Typical head. Correct scissors bite. Correct angulation. Moves easily enough drive in action" JUN EH, JUK 1



Usvaa tympäsi mäkärät ihan älyttömästi (joita oli riittämiin) ja se olikin koko ajan limomassa nuttuaan. Kehässä se liikkui hyvin, mutta sitä kutitti koko ajan, eikä ilmeisesti sen vuoksi suostunut näyttämään korviaan. Vetskuissa ei tullut isossa kehässä sijoitusta. Usva oli jo kypsää kamaa siinä vaiheessa. Jos en olisi lähettänyt sitä kotia välissä, olisi se todennäköisesti ollut hetken päästä yksi iso limainen kihara koko koira. Illalla kotona se sai sitten ensiapua läntitettyyn ihoonsa. Saatiin näyttelystä se mitä lähdettiin kyselemään :)





"9 years. Good condition. Nice head qand expression. Nice temperament. Good topline. Correct angulation. Tail well set and carried. Good movement action." VET ERI, VEK 1, PN2, ROP-VET

Nartut järjestyksessä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.