keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Messarin reissu


Torstaina 11.12 suuntasimme auton kohti etelä-Suomea. Matkaan lähti koirista ainoastaan Usva. Mimmin ja Lexun kohtaloksi koitui hoitoon jääminen. Mimmi jäi vanhemmilleni (oli syvästi harmistunut asiasta..) ja Lex meni Ninan hoiviin Kieppiin.



Matka sujui mukavasti ja olimme ihmisten aikoihin perillä Järvenpäässä. Perjantaina trimmasin Usvan ulkona (sormia vähän kylmäsi kyllä..mutta luonnonvalo on paras trimmaukseen) ja iltapäivällä suuntasimme hotelliimme Pasilaan, ihan Messarin viereen. Hotelli oli kyllä hintansa väärti! Viihdyimme koko porukka loistavasti siellä. Usvakin joutui aamupalojen ja messarissa shoppailun ajaksi jäämään yksin hotellihuoneeseen. Menipä yllättävän kivuttomasti koiralta, joka ei ole ikinä joutunut olemaan oikeasti yksin missään. Itseasiassa Usvaa ei olla edes opetttu olemaan yksin.. Muutenkin Usva otti reissun todella rennosti. Ennen kehään menoa se torkkui ketarat oikosena kehän reunalla ja otti lunkisti niin kauan kuin oli mahdollista.

Arvostelussa kävi juuri niin kuin arvelinkin, tuloksena EH4. Usvaa oli Gunnel Holmin makuun ihan liikaa ;D

"Ylärajalla oleva valionarttu, joka on hieman raskas. Saisi olla narttumaisempi. Hyvät tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvät kulmaukset. Karvapeite saisi olla karkeampi. Hieman leveät etuliikkeet."


Viimeksi Usva on käynyt Gunnel Holmin arvosteltavana pikkulikkana 2002. Silloin Gunnel oli tätä mieltä:

"Hyvän tyyppinen, hyvät korvat. Hieman karkea kallo. Hyvä purenta. Hyvä etuosa ja hyvät takakulmaukset. Hyvä häntä. Karva on pehmeä. Saisi liikkua paremmin edestä. Hyvät sivuliikkeet."

NUO 1 NUK 1 SA PN 1 ROP



ja Usvakin oli "hieman" hintelämpi noihin aikoihin: 






Mukava huomata, että tuomarin linja piti kutinsa Usvan kohdalla. Arvostelut eivät juurikaan poikkea toisistaan vaikka niiden välillä on kulunutkin kuusi vuotta. :)

Nyt vaan sitten vielä lisää kuntokuuria ennen kevään näyttelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.