keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Hiljaiseloa blogissa..


..mutta muuten kyllä ollaan oltu reippaita.

Lääkärissä ollaan käyty:

9.12 Lexulta poistettiin hammaskivi ja sai hoitoa intiimivaivoihin ;). Nyt reppana piippailee kun on pää vielä ihan pökkerössä ja inhottaa jäädä edes hetkeksi yksin huoneeseen.

4.12 Mimmi kävi ontumisen ja pattien vuoksi näytillä. Mimmi on pari viikkoa ontunut pahasti ylösnoustessa ja lenkillä ontuu hieman vasenta takajalkaa. Oikeaa takajalkaa se sitten leputtaa paikoillaan seistessä. Viime viikolla mummelia ei meinannut saada sängystä pois, ei meínannut mennä edes tervehtimään tulijoita vaan läpytteli vain häntäänsä sängyssä. Namitkin olisi pitänyt passata sänkyyn. Perusteellisen ontumistutkimuksen jälkeen määrättiin 20pv tulehduskipulääkekuurille. Diagnoosina oli lihasperäinen kipuilu, sillä vaikka polvista ja selkänikämista löytyi pieniä luupiikkejä niin ne eivät todennäköisesti aiheuta ontumista. Pateista kaksi oli sellaisia, jotka vaativat seurantaa ja poistamista jossain vaiheessa. Maksoihan se, mutta onpahan taas mielenrauha. Tänäkin vuonna olemma kantaneet mukavan summan Rovaniemeläisille eläinklinikoille. Milloinkahan mahtavat kehittää bonuskortin tapaisen systeemin, niin päästäisiin hyödyntämään kanta-asiakkaiden etuja.

Ai niin, Usvalle määrittiin siinä sivussa 6pv särkylääkekuuri syötettäväksi (Messarin jälkeen luonnollisesti) jotta näkisimme joko sen lonkat oireilevat. Nuo peijakkaat kun eivät paljasta milloin on kipuja, menevät vaan täysillä. Mimmikin, vaikka kuinka olisi takajalat krampissa.

30.11 Olin järjestämässä Mätsäri cupin viimeistä osakilpailua (ohi on onneksi!) ja päätin sitten ilmoittaa Usvankin vetskuihin. Tavoitteena oli mukava kehässä pistäytyminen ja se onnistui. Usvalla oli kivaa ja saatiin vieläpä 2. sija. Ei kannata varmana paljastaa kuinka monta vetskua kehässä oli :D. Senior handleriinkin vielä ahnehdin itseni ja sijoitus oli kolmas. Kylläpä siinä sitten olikin kissanristiäisiä kerrakseen. ;). Sainpahan syyn siistiä turkkia. On sitten helpompi laittaa se messaria varten viime tipassa.



Keveää agia ja tokoa olemme treenanneet sännöllisesti kerran viikossa Annen ja Sami-pumin kanssa. Hanna ja pulitkin pääsivät eilen mukaan pitkästä aikaa. Usvan kynsi on parantunut mukavasti, mutten vieläkään uskalla antaa sen revitellä kunnolla esteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.