maanantai 18. helmikuuta 2008

17.2. Pk-treenit


Pääsimme viimein Leksun kanssa treeneihin. Viime sunnuntai meni minulla vatsataudissa (itseasiassa koko viikko) Kotosalla olemme treenailleet lähinnä liikkeestä istumista ja maahan menoa.

Treenit menivät taas yllättävän hyvin, vaikka Lex pääsi välillä turhautumaan. Paikallaanmakuu meni yli odotusten, vaikka häiriötä oli reippaasti. Tästä on hyvä taas jatkaa. Täytyy vain itse muistaa suunnitella treenit etukäteen tarkasti ja toimia sitten suunnitelman mukaan. Paikallaanmakuussa näki taas miten helppoa on ollut on jatkaa Mikan tekemän pohjatyön jälkeen, eli koira osaa periaatteessa bh-kokeeseen tarvittavat liikkeet.

Usva ja Mimmi viettivät taas toiminnantäyteisen viikonlopun mökillä. Sunnuntai iltana koirat olivat niin väsyneitä että hyvä kun iltapissalle lähtivät. Usvan äänikin oli ihan painoksissa, kun sen oli pitänyt vartioida tonttia vierailta kelkkailijoilta. Usvan jalka on ollut jo toista viikkoa kunnossa, eli agitreenaaminen jatkuu taas kun arki koittaa. Näillä näkymin osallistumme pääsiäisen agikisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.