maanantai 5. joulukuuta 2011

Messari


Messarin reissu tuli tehtyä. Lähdimme kesäkeleissä ja palasimme lumimyräkän keskelle.

Messarissa oli toinen toistaan komeampia pumeja. Paljon uusia nimiä ja muutamia vanhoja tuttuja. Tuomareilla oli selkeä linja, eli näyttivät tietävän mitä koirista hakivat. Paras narttu kehässä oli lopulta hyvin tasaisen porukka kumpanakin päivänä. Tuomarit käsittelivät koiria nätisti ja tutkivat perusteellisesti. Tunsi kyllä saavansa vastinetta kalliille ilmoittautumismaksuille.

Nupun arvostelut:

Lauantai 3.12 Tuomarina Marin Ten Cate, Alankomaat

Up to size but feminine. Square in body. Long head but good muzzle. Shallou stop. Good ears. Adeguate angulated. Elbows could be tighter. Could have bit more dapth in body. Tail could be more sickle. Front movement correct, from side lot of drive behind.

VAL ERI, VAK -

Sunnuntai 4.12 Tuomarina Andrzej Stepkinski, Puola

Rather big. Acceptable proportion. Very good topline. Nice neck. Very good angulation in front, just a little over angulated in rear. Well balanced head. Nice expression. Ok movement from side. Rather narrow both ends.

VAL ERI, VAK 4

Nuppu esiintyi taas luonnonvoiman lailla. Sillä oli isäntä kadoksissa ja se tähyili toiveikkaana kaikki vähähiuksisia miehiä. Yllätyin huomaamaan miten paljon kehän lähettyvillä olikin niitä kiiltäviä päitä. Liikkeet menivät tästä syystä ihan pieleen, mutta Nuppu esitti ajoittain kiitettävän ryhdikästä seisomista. Neljällä jalalla onneksi. Välillä meni haukkumiseksi kun ei päässäyt, vaikka olisi halunnut. Seuraavassa näyttelyssä narua varmaan pitelee Nupun kovasti kaipaama herra. ;)

Menestys ei siis ollut kummoinen, mutta reissun antiin olen enemmän kuin tyytyväinen. Sain kotiin tuomisiksi erittäin mielenkiintoisen luonnetestivideon ja olen sen katsottuani täysin myyty. Edellisessä kirjoituksessa valittelin miettimisen vaikeutta, mutta se ongelma taitaa nyt olla historiaa. En olisi uskonut, että löydän uroksen, joka täyttäisi kaikki kriteerini. Pakko kai laittaa kennelnimen anominen alkuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.