torstai 1. lokakuuta 2009

Nuppu 6kk ja kuulumisia




Meille kuuluu erittäin hyvää. Minulla on tosin ollut turhan kiireiset kuluneet 2 ja puoli viikkoa. Työharjoittelu alkoi kuun puolessa välissä ja sen jälkeen olenkin tehnyt töitä n. 7 päivää viikossa ja luennot siihen päälle. Viime viikolla hellitin luentojen osalta, sillä Nuppu alkoi hieman jo protestoimaan. Onneksi on pentu, aina on hyvä syy vähän hellittää tahtia. Mimmiä ja Usvaa ei tunnu hidastavan minun aikataulutettu elämä, sillä samalla kun juoksin joka paikkaan pidin huolta siitä, että saan hoidettua koirat mahdollisimman hyvin. Pumien päivähoitaja oli etelän lomalla viime viikon ja jouduin käymään kesken työpäivän pissauttamassa koiria. Nuppu oli koko tuon viikon sisäsiisti. Päivät menivät ilmeisesti nukkuessa, eikä pissoja tullut sisälle ollenkaan. Koskenkylässä oli turhankin helppo aamulla pistää koirat pihalle pikapissalle ennen varsinaista lenkkiä ja kaupunkiasuntoon siirtymistä päiväksi.

Peto-treenit meiltä on jäänyt nyt kaksi kertaa välistä. Eikä kotiläksyjäkään olla ehditty harjoitella. Jäädään varmaan luokalle, mutta pääasia on että saadaan hillua iloisen hallitusti ryhmässä. Agiakin kävimme treenailemassa ja mätsärissä vietimme yhden illan pimeän tuloon asti. Nuppu ei osallistunut, mutta sai sitäkin arvokkaampia kokemuksia tapahtumasta.

Lyhyen ajan sisällä olen ollut järjestämässä luonnetestiä ja jälkikoetta. Tulevana la pitäisi olla haku-kokeissa ruokkimassa ihmisiä. Jahka noista hommista pääsen keskityn taas vain omiini. Talkoilut saavat riittää vähäksi aikaa. Tuntuu välillä niin turhauttavalta olla järjestämässä kokeita ja kouluttamassa muita, kun omat koirat mähöävät samaan aikaan sohvalla. Jälkeäkään emme ole ehtineet ajamaan sitten edellisen blogimerkinnän..

Syksylle onkin tulossa jotain uutta ja mielenkiintoista. Ilmoitin itseni ja Nupun PEKO-leirille Pelloon lokakuun loppuun. Saadaan vähän vaihtelua arkeen. Toinen mielenkiintoinen ja innostava juttu syksylle ja talvelle on gradun väsääminen..



Nuppu täytti 22.9 6kk. Painoa oli 29.9 10.4 kg ja säkä on sama, ellei enemmän kuin Usvalla. Se on edelleen nätti ja iloinen pumin alku.

Meillä on myös ollut pakolliset sairastapaukset tälle kuulle. Usva oli onnistunut kipeyttämään häntänsä ja saamaan sen samalla lahjakkaasti takkuun parissa päivässsä. Eläinlääkärin puhelindiagnoosi oli tulehtuneet häntärauhaset tms. Korvatulehduslääkkeillä häntä parani todella nopeaa, enkä joutunut edes leikkaamaan häntää kovinkaan kaljuksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.