perjantai 17. huhtikuuta 2009

Mökkeilyä ja treeniä


Sunnuntain ja lauantain vietimme mukavasti mökillä. En muista milloin viimeksi olemme siellä olleet. Olen yleensä kaikki viikonloput töissä, joten ei ole mahdollisuuksia mökkeilyyn. Mimmi ja Usva tosin viettävä mökillä lähes jokaisen viikonlopun. Saavat tulla ja mennä miten haluavat, onnelliset. Nyt kun tontti on aidattu Mimminkään ei tarvitse ottaa turhia paineita vartioimisesta. Ennen aitaa kaikki kelkkailijat oikaisivat meidän pihan läpi rantaan ja se tiesi koirille kovasti ylimääräisiä töitä.. Saati sitten meille ihmisille. Koko ajan piti olla kuulolla ja vahtia, etteivät koirat jää kelkkojen alle (jostain syystä useimmat tuntuivat kiihdyttävän pihan kohdalla..).



Mie pääsin pilkkimään ensimmäistä kertaa sitten..milloinka lie.. Yksi ahven tuli, mutta siinä koko korvasi määrän. Usva oli ahkera avustamaan pilkkimisessä, tosin se oli hieman liian kiinnostunut avannosta. Tunki avantoon lunta ja varasti sitten sohjokauhan.. Mika pääsi Leksun kanssa potkuttelemaan ja tekivätkin ihan mukavia lenkkejä. Alkaa olla potkukelkkakelit nyt ohi.



Tiistaina kävimme hallilla koko lauman voimin. Usvan ja Mimmin kanssa otin seuraamista ja hyppyä, mutta koirat olivat niin väsyneitä mökkeilyn jäljiltä, että paras terä puuttui. Lexa pääsi sitten tekemään sitäkin enemmän. Sillä on todella hyvä kontakti seuraamisessa, silloin kun se malttoi sen pitää. Alkuun sain tehdä aika paljon töitä, jotta olisin mielenkiintoisempi kuin hallin matto. Lopputreeni menikin sitten varsin hyvin. Mm. liikkeestä seisominen yllätti positiivisesti siihen nähden miten vähän sitä ollaan treenattu.

Keskiviikkona Usvalla oli kuutamoTOKOa. Treenit menivät yli odotusten. Luoksepäästävyys meni nappiin. Paikallaan olo toimii. Liikkeestä seisomiseen sain hyviä neuvoja. Luoksetulo on hyvällä mallilla. Usva vain jää siinä hivenen liian kauas, joten sitä pitää pikkuisen vielä viilata. Seuraamisen paikkaa sain parannettua, kun löysin lahjoitusleluista mieluisen palkan. Mitähän muuta me vielä treenasimme..  Jääviä pitää nyt alkaa työstämään eteenpäin. Minulla vain on paha tapa jäädä jumiin johonkin kohtaan liikkeen opettamisessa. Liikkeestä istuminen on kuitenkin mennyt viimein eteenpäin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.