tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kuulumisia


Viime bloggauksesta on aikaa.

Kuukauden paras uutinen tuli tekstarina 22.3 kun olin mätsäriä järjestämässä. Karvakorvan F-pentue on nyt sitten syntynyt ja laumamme saa kauan ja hartaasti odotetun vahvistuksen toukokuussa. Linkki pentueen sivulle http://www.kolumbus.fi/mattila.lukka/pentue18.html

Olemme olleet agilitystä treenitauolla. Jätin hallimaksun maaliskuulta maksamatta, jotta jalkani saisi parantua rauhassa. Kotona olemme treenanneet tottista. Liikkeestä istuminen alkaa nyt onnistumaan Usvalla. Aloin vain viemään liikettä reippaasti eteenpäin niin onnistuihan se lopulta, mehän junnasimme pitkän aikaa paikoillaan. Nyt toimii.



Jalka on paremmassa kunnossa mitä ennen leikkausta, joten minun toive on toteutunut. Kipeähän se välillä on, mutta enää ei itketä lenkeillessä ;). Kicksparkillakin olen päässyt viimein potkuttelemaan. Mahtava peli. Mimmi tykkäsi kovasti, Usva ravasi auliisti takana. Sai siten välillä pysähtyä syömään pupun papanoita ilman, että huomasin. En tosin enää kiellä sitä siitä, siinä syököön niin paljon kuin haluaa :P. Eikähän niissäkin jotain vitamiineja ole.

Huonoa tuuriakin meillä on ollut. Usvalla lohkesi lahjakkaasti p4 puruluuta syödessä. Ihmettelin kun kuului pling-ääni Usvan kulkiessa ohi. Lattialta löytyi sitten "luun" palanen. Aikani sitä pyöriteltyä paikansin sen Usvan hampaaksi. Hammas oli siis totaalisen rikki, ydin oli näkyvissä, joten tiesin heti että hampaan poisto on edessä. 17.3 Leinonen poisti hampaan. Usva sai siihen antibiootit ja särkylääkkeet. Kaikki hampaat tarkistettiin ja putsattiin, mikään muu hammas ei ole menossa rikki.. Ihme juttu, ettei Usva mitenkään valitellut tätä hammasta. Edellinen (lokakuussa) oli niin kipeä, että koira lopetti syömisen. Tämän vuoden aikana ollaan sitten ehditty jo käymään kahdesti eläinlääkärissä hampaita hoidattamassa.



Kuvassa Usva on juuri tullut hampaan poistosta ja on vielä vähän tokkurassa. Halusi välttämättä Mimmin kylkeen nukkumaan (eivät yleensä nuku toisissaan kiinni muulloin kuin näyttelyhäkissä/reissatessa).

Ensi kuussa alkaakin taas kuutamoTOKO. Sitä odotellessa ja agitreeejä suunnitellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä! Jätäthän jälkesi.